Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çanakkale'ye gidin!

Erdoğan, "Artık Türkiye için yeni şeyler söylemek lazım. Hiç şüphesiz bu da sancılı olacak, sıkıntılı olacak. Artık ok yaydan çıktı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çanakkale'ye gidin!

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanının kamu nedeni ile seçilmesiyle Türkiye'de bir çağ fiilen bitmiştir. Kimilerinin 1876'dan, kimilerinin 1924'den, bazılarının 1946'dan başlattığı parlamenter sistem, 10 Ağustos'ta bir daha art dönüşü olmamak üzere milletimiz nedeni ile bekleme odasına alındı. Bu bekleme ne kadar sürecek veya ne vakte kadar sürecek? Ya var uygulamaya anayasal zemin kazandırılana kadar yahut bunun yerine yeni bir tertip ikame edilene kadar. Bunun kararı da 7 Haziran seçimlerinde verilecek" dedi.

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de birtakım Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.  

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: 

-Her kocaman değişim bunun şeklinde bu da sancılı olacak. Ok yaydan çıktı artık. 

-Gezi olaylarında dünya üzerimize geldi. Ey Batı Hamburg'da yapılanlar neydi? Bizim polisimiz çoğu yerde dayak yemiştir. 

-17-25 Aralık vuruş girişi başarıya ulaşamadı. Ama bize süre kaybettirdi.6-8 Ekim olaylarında halkı sokaşa çağıran kimdi? İç güvenlik paketine başkaldırı ettiler, insanlığı katledecek oyuncukları ellerinden alınıyordu onun için. 

-En küçük ekonomik dalgalanmayı bile krize çevirme gayretlerine fırsat vermeyeceğiz. 

-Gelin milletimizi vuruş ürünü anayasadan kurtaralım. Yeni Anayasayı da başkanlık sistemini de olasıdır bulunan en geniş katılımla yapalım diyoruz. 

-Cumhurbaşkanı siyasetin dışında olabilmektedir mi? Bunlar kendilerine oranla konu mankeni arıyorum. Ben konu mankeni değilim.

ERDOĞAN'DAN AİLELERE: ÇOCUKLARINIZI ALIN ÇANAKKALE'YE GİDİN

-Son derece tarihsel günleri idrak ediyoruz. 24 Nisan'da Çanakkale'de aşırı canlı sulh ve arkadaşlık mesajı vereceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimiz Çanakkale'ye gidip Çanakkale ruhunu yerinde yaşamalı...  Çocuklarınızı hafta sonu alarak Çanakkale'ye gidin. Çanakkele ruhunu aşırı iyi anlatmalıyız. 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar