‘Çocuklarıma haram yedirmem' diyen AK Parti ilçe yöneticisi istifa etti

AK Parti Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Kara, 'çocuklarıma haram yedirmem' diyerek partisinden istifa etti.

Google Haberlere Abone ol
‘Çocuklarıma haram yedirmem' diyen AK Parti ilçe yöneticisi istifa etti

AK Parti Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Kara, 'çocuklarıma haram yedirmem' diyerek partisinden istifa etti. Kara, istifa sonrası, CHP’ye katıldı.

AK Parti Ekinözü İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Kara ve ilçe teşkilatının kurucu yönetim kurulu üyesi Hacı Bağcı; 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası yaşanan olayları gerekçe göstererek partilerinden istifa etti. Yolsuzluk iddialarının ardından daha fazla AK Parti çatısı altında kalamayacaklarını belirten Kara ve Bağcı, AK Parti’nin Gülen Hareketi'ne karşı haksız tutumunun kendilerini derinden yaraladığını söyledi.

Çocuklarına haram yedirmemek için AK Parti'den istifa kararı aldığını vurgulayan Kara, “Şu an Adalet ve Kalkınma Partisi’nden istifa etmiş buluyorum, kamuoyuna saygıyla duyuruyorum. Bu zamana kadar yapılanlardan çok rahatsız oldum. Ondan dolayı çocuklarıma haram yedirmemek için AK Parti'de yönetim kurulu üyeliğinden ve normal üyeliğimden istifa ediyorum. Siyasi hayatımı, çevremle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nde devam ettireceğim.” diye konuştu.

“GÜLEN HAREKETİNE YAPILAN HAKSIZLIK BENİ RENCİDE ETTİ”

İlçe teşkilatının kurucu yönetim kurulu üyelerinden Hacı Bağcı da 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası AK Parti'nin tutum ve davranışlarının kendisini derinden yaraladığını kaydederek, “Ben AK Parti kurucu üyesiyim. O günden bugüne kadar da partimde çeşitli kademelerinde görev yaptım. Ancak 17 Aralık’tan sonraki AK Parti’nin tutum ve davranışları ve Gülen Hareketi'ne yapılan haksızlık ve hatalar beni rencide etti, yüreğimi yaraladı. Onun için AK Parti’den istifa ediyorum, CHP’ye katıldım.” şeklinde konuştu.

İstifa kararının ardından Kara ve Bağcı CHP ilçe teşkilatına giderek üye oldu.

CİHAN

Yorumlar