CHP'nin kalesinde Kılıçdaroğlu'na ayar verdi

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde çarşı esnafını ziyaret eden CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir kadın esnaf tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin kalesinde Kılıçdaroğlu'na ayar verdi

İzmir ziyaretinin ikinci gününde Çeşme ilçesinde"2015 Seçimlerine Doğru Sağlık Politikalarına Bakış" konulu toplantıya gelen CHP Genel Başkanı CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının bitiminin peşinden Çeşme çarşı esnafını ziyaret ederek kadınlara karanfil dağıttı.

"PROJE ÜRETİN BIRAKIN DALAŞMAYI"

Ziyaret sırasında eski CHP’li olduğunu ifade eden bir hanım esnaf da Kılıçdaroğlu’nu ve CHP’yi eleştirdi. "Proje üretin bırakın dalaşmayı" diyen esnaf, "Eski bir CHP’li şekilde söylüyorum; plan üretin. Yani bırakın dalaşmayı. Ben halkım. Ve CHP’ye birkaç dönemdir oy vermiyorum. Son üç çağ CHP’ye oy vermedim" diye konuştu.

"ÇOCUK GİBİ İKRAMİYE İSTEMEM"

Kılıçdaroğlu'nun "Bizim ürettiğimiz hiç bir plan bulunmaz mu size göre?" sorusu üstüne ise hanım esnaf "Benim için ne yapacaksınız?" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında birer aylık ikramiye vereceklerini söylemesi üstüne hanım esnaf, şöyle konuştu:

"Benim öyle bir isteğim yok. Az olsun lakin her maaşıma dahil olan bir şey olsun. Çocuk benzeri ikramiye istemem. Bana fazla aşırı aksi geldi anlattığınız. Benim maaşım bin 150 lira. Çalıştığım için kesiliyor. Lütfen halkın dilinden konuşun."

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar