CHP'li vekil şehit canezesinde saldırıya uğradı

HDP'ye deste vermekle suçlanan CHP'ye şehit yakınlarından tepkiler büyüyor. CHP'li bir vekil şehit cenazesinde saldırıya uğradı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da şehit cenazesinde tepki almıştı

Google Haberlere Abone ol
CHP'li vekil şehit canezesinde saldırıya uğradı

CHP’nin Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’a yumruklu saldırının ardından, dün de CHP’nin Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm saldırıya uğradı.

Saldırıya ilişkin CHP Bursa Milletvekili Oktay Sarıbal, "Değerli Balıkesir Milletvekilimiz Mehmet Tüm'e şehit cenazesinde yapılan saldırıyı kınıyorum" dedi.

Sözcü'den Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, birbiri ardında gelen bu saldırılara isyan ederek, “yeter, artık tahammülümüz kalmadı” dedi.

Tekin, “Düzce’de İl Başkanımıza yönelik saldırının arka planını bilmesine rağmen, kınama cesareti bile gösteremeyen Başbakan’ı sorumlu tutuyoruz. Bundan sonra herhangi bir CHP’liye, herhangi bir yurttaşa yapılacak saldırının da tek sorumlusu o olacaktır. Yeter Sayın Davutoğlu. Tahammülümüzün son sınırına geldik; Gereğini yapmazsanız, yüzbinler kapınızın önüne gelecektir…” dedi.

Yorumlar