CHP'li milletvekili adayına silahlı saldırı!

CHP'nin Adana 1'inci sıra adayı Elif Doğan Türkmen'e silahlı saldırı düzenlendi. Ayağına isabet eden kurşunlarla yaralanan Elif Doğan Türkmen hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li milletvekili adayına silahlı saldırı!
 CHP'li milletvekili adayına silahlı saldırı. CHP'nin Adana 1'inci sıra adayı Elif Doğan Türkmen'e silahlı saldırı düzenlendi. Ayağına isabet eden kurşunlarla yaralanan Elif Doğan Türkmen hastaneye kaldırıldı. 
CHP'nin Adana 1'inci sıra milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, bir etkinliğe katılmak için bu sabah saat 09.00'da gittiği bir restoranda silahlı saldırıda yaralandı.
Ayağına isabet eden kurşunlarla yaralanan Elif Doğan Türkmen hastaneye kaldırıldı.  CHP'nin Adana 1'inci sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen, silahlı saldırıya uğradı. Son dakika bilgilere göre, Çukurova ilçesi Karslı mahallesinde silahlı saldırıya uğrayan Türkmen, ayaklarından yaralandı.
CHP'nin Adana 1'inci sıra milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, bir etkinliğe katılmak için bu sabah saat 09.00'da gittiği bir restoranda silahlı saldırıda yaralandı. Ayağına isabet eden kurşunlarla yaralanan Elif Doğan Türkmen hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar