CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Sözen'in ikinci başkan vekili AK Parti'den

CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in ikinci başkan vekili AK Parti'den oldu.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Sözen'in ikinci başkan vekili AK Parti'den

CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in ikinci başkan vekili AK Parti'den oldu. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası Manavgat Belediye Meclisi, Başkan Şükrü Sözen başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Toplantıda Başkan Sözen'e, meclis katibi olarak meclisin en genç yeni üyesi Abdullah Önel ile Nilsu Gündüz eşlik etti.

Manavgat Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesi gereği nisan ayının ilk toplantısını yaptı. Toplantıda, 14 gündem maddesi karara bağlandı. Meclis'te 6 üyesi bulunan MHP grubunun sözcüsü Selçuk Senirli oldu. Meclis'te 10 üyesi bulunan AK Parti'nin ise grup sözcüsü Ömer Şahin oldu.

Seçim sonucunda CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Sözen'in birinci başkan yardımcısı CHP'li üye Erşan Özden seçilirken, ikinci başkan yardımcısı AK Parti'li üye Cemil Yiğit seçildi. Meclis katipliklerine ise MHP'li Hasan Çetin ile AK Parti'li Eda Temur Tansak seçildi. Yedek katipliğe ise CHP'li Abdullah Önel ile Nilsu Gündüz seçildi. Belediye encümenliğine ise CHP'li Hasan Şekerlisoy, Bülent Özgüven ve Osman Sarıkaya seçildi.

Başkan Sözen, yaptığı konuşmada, 5 yıl Manavgat'a hep birlikte güzel hizmetler dileğinde bulundu. Sözen, meclise seçilen tüm üyeleri tebrik etti. 30 Mart mahalli seçimlerinde 10 üyesi bulunan AK Parti'nin üç üyesi eski Ilıca Belediye Başkanı Fazıl Öz, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp ve Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy yer alıyor. Meclise giren Ömer Şahin, eski il genel meclisi üyesi, Eda Temur Tansak da AK Parti kadın kolları başkanlığı görevinde bulunmuştu. Cemil Yiğit ise bir dönem AK Parti Manavgat ilçe başkanlığı görevinde bulunmuştu. CİHAN

Yorumlar