CHP'li Koç: Başbakan, takımının ve oğlunun pisliğini örtmekle meşgul(1)

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şu anda kendi takımının ve oğlu da dahil pisliğini örtmekle meşgul.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Koç: Başbakan, takımının ve oğlunun pisliğini örtmekle meşgul(1)

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şu anda kendi takımının ve oğlu da dahil pisliğini örtmekle meşgul.” dedi.

Afyonkarahisar CHP Belediye başkan adayı Mehmet Ecer’in seçim bürosunun açılışına katılan Koç, Başbakan Erdoğan’a yüklendi. Türkiye’de her şeyin tersine dönmeye başladığını belirten Koç, maskenin düştüğünü, Başbakan'ın toplumun dini duygularını artık sömüremeyeceğini belirtti.

Koç, “Gösteriş için ahlaksızların altına zemin teşkil etsin diye en kutsal duygularımızı sömürenlerle karşı karşıyayız. Bu maske düştü artık. Hiçbir inançlı Müslüman’ı helal sözle, doğru sözle, ‘yolsuzlukla mücadele ediyoruz’ diyerek kandırmaları mümkün değildir. Mahkeme-i Kübra’da hesap verecekler, bu hiç tartışılmaz. Allah’ın yargısından, kaçmaları mümkün değildir, ancak bu dünyada hesap sormak gerekiyor. Bu dünyada da hesap sorulacak yer yargıdır. Bütün bunlar, bu milletin bağımsız yargısının önünde de, en ağır şekilde hesap vereceklerdir.” dedi.

“Günün birinde, namuslu olmanın, bu ülkeyi sevmenin, bu vatanı, bu toprağı sevmenin suç olacağı aklınıza gelir miydi?” diye konuşan Koç, “Türkiye’nin ulusal çıkarlarını savunmak suç, Türkiye’de namuslu insanların helala haram katmayanların hakkını savunmak suç. Böyle bir dünyadan bakıyoruz. Başımıza gelen şunlara bakın; şu haramilere bakın, şu vurdumduymazlığa, şu aldırmazlığa, şu pişkinliğe bakın, kösele oldu suratları, kösele. Dünyanın hiçbir yerinde, kabul görmeyecek, görüntülerle karşı karşıyayız. Sürekli bir mağduriyet. Yola öyle çıktı, baktı ki iyi getirisi var, devam ediyor. Ben mağdurum diye, önce başörtülü kardeşlerimizi sömürdü. CHP’nin tavrını gördü. 3 ay Pınarhisar Cezaevi'ne girdi, bir mağdur şarkısı, söyleyerek çıktı. Milletin ümüğüne, çöktüler. Kan emen şeyler vardır ya, onlar gibi yapıştılar. Yanlış yapıyorsun dediğimizde ‘ben mağdurum’ diyor.” diye konuştu.

Koç, Başbakan Erdoğan’ın yolsuzlukları örtmekle meşgul olduğunu kaydetti. Koç, “Halkın bir deyimi vardır. ‘Kedi pisliğini örter’ derler. Kedi akıllı hayvandır. Yani çıkarttığı dışkının, ortada kalmasını istemiyor ve örtüyor. Başbakan şu anda, kendi takımının ve oğlu da dahil pisliğini örtmekle meşgul. Her yerde, hepimizin bildiği hırsızı polis kovalar, yakalar, hakim savcı yargılar. Türkiye’de tersine döndü. Hırsız polisi kovalıyor. Hırsız arsızca devletin polisini, savcısını, kovalıyor. Hangi ülkede demokrasi dediğimizde, hukuk o ülkeyi yönetenin emrine verilir. Hangi ülkede milletvekilleri, bakanlar, başbakanlar özel dokunulmaz zırhı giyerler. Hangi ülkede polis, milletin devletin polisi olması gerekirken, tayinle, baskıyla, emirle, iktidarın koruması haline getirilir. Hangi ülkede o ülkenin Milli İstihbarat Teşkilatı, görevini yapmaktan alıkonur. Başbakan, kadrolarının özel istihbarat yetkilisi olarak çalıştırmaya başlanır.” şeklinde konuştu.

Koç, bütün bunların Türkiye’de yaşandığını ve bir şeylerin tersine gittiğini, bunun partisiyle, siyasetle ilgisi olmadığını, Türkiye’nin elden gittiğini kaydetti. Vatandaşları uyanık olmaya davet eden Koç, hırsızlıklara, yolsuzluklara sandıkta demokrasi içinde karşı durulmasını istedi.


CİHAN

Yorumlar