CHP Tekirdağ Milletvekili Yüceer: Fatma Şahin'e hakkımı helal etmiyorum

TBMM Genel Kurulu'nda 2014 yılı bütçe görüşmelerinin 10'uncu turunda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü,.

Google Haberlere Abone ol
CHP Tekirdağ Milletvekili Yüceer: Fatma Şahin'e hakkımı helal etmiyorum

TBMM Genel Kurulu'nda 2014 yılı bütçe görüşmelerinin 10'uncu turunda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun bütçe ve kesin hesapları yer alıyor.

CHP Grubu adına konuşan Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, hayatını kaybeden İsmail Korkmaz'ın annesinden gönderilen mesajı okudu. "Yavrumun acımasızca öldüresiye dövüldüğünü, nasıl katledildiğini herkes izledi. Sayın Fatma Şahin izlerken hiç mi içi sızlamadı, hiç duygulanmadı mı ki bir kez olsun 'Böyle olsun istemezdik!' demedi, başsağlığı dilemedi! Ama benim yavruma dünyanın her yerinden rahmet okundu. Ben Sayın Fatma Şahin'e, Sayın Bakan Fatma Şahin'e hakkımı helal etmiyorum. dedi."

Daha sonra Yüceer, "Evet, biz de, ben de, kadın Bakan olarak Fatma Şahin'e hakkımı helal etmiyorum." ifadelerini kullandı.

Bu sırada Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise "Hakkın varsa etme!" diye konuştu. Yüceer de "Herkesin bir hakkı vardır, herkesin bir helalliği vardır, sen karar veremezsin!" karşılığını verdi. CİHAN

Yorumlar