CHP lideri Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'da Almanya'ya gidecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterilmesi düşünülen aday konusunda 7 Haziran'da Almanya'ya gidecek. 'Nasıl bir Cumhurbaşkanı' arayışı ve 'Herkesin...

Google Haberlere Abone ol
CHP lideri Kılıçdaroğlu, 7 Haziran'da Almanya'ya gidecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterilmesi düşünülen aday konusunda 7 Haziran'da Almanya'ya gidecek.

'Nasıl bir Cumhurbaşkanı' arayışı ve 'Herkesin Cumhurbaşkanı' yaklaşımıyla cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda temaslarını sürdüren CHP lideri Kılıçdaroğlu, 29 Mayıs Perşembe günü MÜSİAD ve TUSKON'u, 5 Haziran Perşembe günü de TÜRKONFED, TÜSİAD ve Tabip Odası'nı ziyaret ederek bu kuruluşların başkan ve yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunacak.

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, Aytun Çıray ve Genel Sekreter Gürsel Tekin ile birlikte, 23 Mayıs Cuma günü saat 11.00'de TZOB, saat 12.30'da TBB, 29 Mayıs Perşembe günü saat 10.00'da İstanbul’da MÜSİAD ile saat 12.00’de TUSKON, 5 Haziran günü de İstanbul’da saat 11.00’de TÜRKONFED, 12.00’de TÜSİAD, saat 14.00’te ise Tabip Odası’na ziyaretler yaparak, cumhurbaşkanlığı konusundaki temas ile görüş alışverişlerini 10 Haziran’a kadar tamamlayacak.

Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili temaslar kapsamında Kılıçdaroğlu, bir de yurt dışı ziyaretinde bulunacak. 7 Haziran 2014 tarihinde Almanya'ya gidecek Kılıçdaroğlu, burada yaşayan Türk vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşunun temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunacak. Kılıçdaroğlu'nun temaslarının ardından ise CHP'nin cumhurbaşkanlığı için göstereceği aday netlik kazanmış olacak. CİHAN

Yorumlar