CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çılgın projesi!

7 Haziran seçimleri için % 35 hedefi koyan Kılıçdaroğlu'nun, çılgın projeleri (!) tyükselişma yarattı.

Google Haberlere Abone ol
CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çılgın projesi!

Meydanlarda Uzan'a döner-ekmek dağıttıran reklamcı Ali Taran'la çalışmaya başlayan CHP, hedefini yüzde 35 şekilde belirlediği seçim için uçuk hedefler ortaya attı. Önceki gün küme kürsüsüne çıkan CHP Genel Başkanı CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başbakan olması şeklinde emeklilere her sene çift aylık vereceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun noter tasdikli izahatsına reaksiyon gecikmedi.

KAYNAĞIN NE?

Türk-İş'e giden Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu'nun dediği düzenlemeler yaşama geçse 25 milyar liralık ek açık gündeme gelecek. Nereden çıkacak bu para? Birisi bize af vermeyecek, fon aktarmayacak. Bütün bunlar, bir sonraki neslin cebinden harcanmış olacak. Aynen 90'lı senelerde bu popülist politikalarla imal edilen açığın şu anda bizim tarafımızdan finanse edilmek durumunda kalınması gibi" dedi.

ÜTOPİK ŞEYLER

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise CHP'nin vaatlerine "Hayal dahi değil, ütopik şeyler bunlar. Milli Piyango mu, toto mu bu? Kaynağını göster önce. Bunun kaynağı yahut karşılığı varsa saygı duyarız. Ama eline bir noter kâğıdı almakla bu iş olmaz" diye konuştu.

SSK'YI BATIRMIŞTI

Genel Müdürlüğü esnasında SSK'yı batıran CHP Genel Başkanı CHP umumi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün "Emekliye her sene Ramazan Ayı ve Kurban Bayramı'nda birer aylık ikramiye vereceğim" demişti.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar