Büyükerşen: İsmimin böyle bir adaylık için geçmesi beni mutlu ediyor

Cumhurbaşkanlığı için ismi geçen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, isminin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Büyükerşen, "Ancak, hiçbir ortamda benim böyle bir...

Google Haberlere Abone ol
Büyükerşen: İsmimin böyle bir adaylık için geçmesi beni mutlu ediyor

Cumhurbaşkanlığı için ismi geçen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, isminin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Büyükerşen, "Ancak, hiçbir ortamda benim böyle bir talebim olmadı, yaşananlar benim dışımda gelişiyor.” dedi.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlarından Yaşar Okuyan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Soma’da yaptığı incelemelerin ardından Eskişehir’e gelen Okuyan, yaşanan felaketin tek kelimeyle katliam olduğunu kaydetti. Okuyan, söz konusu bu katliamdan hükümet, işveren ve oradaki sendikanın sorumlu olduğunu savundu. Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda da, Yılmaz Büyükerşen’in adaylığını çok istediğini ve destekleyeceğini vurgulayan Okuyan, "Ancak öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçimi konusundaki karmaşa ve adaletsizlikler bir an önce düzeltilmeli."diye konuştu.

Yılmaz Büyükerşen ise Cumhurbaşkanlığı ile ilgili kendisine yöneltilen soruya 'memnuniyet verici' olarak karşılık verdi. Cumhurbaşkanlığına aday olarak isminin geçmesinin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini dile getiren Büyükerşen, "İsmimin böyle bir adaylık için geçmesi elbette beni mutlu ediyor. Ancak, hiçbir ortamda benim böyle bir talebim olmadı, yaşananlar benim dışımda gelişiyor." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar