Bülent Arınç’tan vatandaşa: Ben gittikten sonra da kükremeye devam et

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği İzmir’de, İzmir Manisalılar Derneği’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Arınç’tan vatandaşa: Ben gittikten sonra da kükremeye devam et

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği İzmir’de, İzmir Manisalılar Derneği’ni ziyaret etti. Buradaki konuşması sırasında, “Bir Vanlı olarak Binali Yıldırım’la gurur duyuyorum.” diyen bir vatandaşa, “Tamam gurur duyuyorsun da ikide bir sözümü kesme. Allah razı olsun. Ben de bu milletle gurur duyuyorum, sen de içindesin. İşte millet coştu mu böyle ikide bir kükrer. Ben gittikten sonra da kükremeye devam et.” dedi.

AK Parti Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Yıldırım, İzmir milletvekilleri ve partililerle birlikte Bayraklı ilçesinde bulunan dernek binasına giden Başbakan Yardımcısı Arınç, kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Konuşması sırasında Yıldırım’ın bakan olarak yaptığı hizmetlerden bahsederek, “Bakın ulaşımda bize çağ atlatan, en güzel başarıları ve hizmeti temin eden sayın bakanımız, kabinemizin yüzakı Binali Yıldırım’dır. Allah razı olsun. Onu en çok takdir ettiğimiz için de onun İzmir gibi güzel bir ile...” derken bu sırada bir vatandaşın, “Gurur duyuyorum Vanlı olarak.” sözü üzerine vatandaşa hitaben, “Tamam gurur duyuyorsun da ikide bir sözümü kesme. Allah razı olsun. Bende bu milletle gurur duyuyorum, sen de içindesin. Haydi bakalım. Allah razı olsun. İşte millet coştu mu böyle ikide bir kükrer. Ben gittikten sonra da kükremeye devam et. Pekiyi tamam, yeter artık. Allah razı olsun, bak mikrofon bende.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar