BBP'li Karabulut:Hükümet medyasındaki komplo teorisi ve dezenformasyondan ibaret

Balyoz davası hükümlüsü emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un Akşam gazetesinde yayınlanan röportajına Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, yazılı bir açıklamayla tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
BBP'li Karabulut:Hükümet medyasındaki komplo teorisi ve dezenformasyondan ibaret

Balyoz davası hükümlüsü emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un Akşam gazetesinde yayınlanan röportajına Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, yazılı bir açıklamayla tepki gösterdi. "Sorgulamayı, incelemeyi ve araştırmayı şiar edinmiş Türk milletinin değerli evlatları Alperenlerin süflörü Allah ve Resul'üdür. Hz. Kur'an dır, Müslüman Türk milletinin hizmetkarları olan Alparslan Gazi'dir, Ahmet Yesevi'dir ve Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun pek kutlu ve aziz hayatıdır." diyen Karabulut, gazetede yayınlanan ve 'Alperen Ocakları paralel yapı tarafından ele geçirildi' kurgusuyla aktarılan haberi, "Hükümet medyasındaki komplo teorisi ve dezenformasyondan ibaret" diye yorumladı.

Millete mal olmuş şahsiyetleri kendisine rol model edinen Alperenlerin hiç kimsenin et bağı olmayacağını belirten Karabulut, şöyle devam etti: "Alperenler, bu necip ve izzetli milletin daha müreffeh ve hür yaşayabilmesi için Şehit Liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinden giden, bir elinde bilgisayar bir elinde Kur'an'la yaşamlarını sürdüren nezih bir topluluktur. Alperenler, kültür emperyalizminin 5. kol faaliyeti olan ve Türk milletini küçük düşürmek - öz kimliğinden uzaklaştırmayı hedefleyen tüm faaliyetlerinin karşısında şimdiye kadar durduğu gibi, milletimizin bütünlüğüne ve yarınlarına sekte vurma hoyratlığına düşen her oluşumun karşısındadır."

Son oparasyonlar ve ardından gelen 'yasaklarla' AK Parti'nin gerçek yüzünü ifşa ettiğini dile getiren Karabulut, medya cuntasının tıpkı Başbakan Erdoğan gibi kendisine yeni alanlar oluşturduğunu ve milleti uyuttuğunu söyledi. Sincan Cezaevinde 'infazını' yaşamakta olan ve sözde Ergenekon kumpası içerisinde 'Balyoz, Sahte Çürük Çetesi' başta olmak üzere 10 ayrı davadan 1000 yıl hapsi istenen ve 36 yıl 3 ay ceza alan emekli hakim Albay Zeki Üçok'un, "Alperenler, paralel yapının Ötüken adlı yeni bir örgütü ile kullanılacak" türünden mesnetsiz, 'zırva tevil götürmez' misali sözlerinin ise Türkiye'nin geldiği bu sıkıntılı dönemde manidar olduğunu ifade etti.

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun 'bizim tarlamız çoktan sürülmüş' şeklinde bir sözün bulunmadığının altını çizen Karabulut, "Muhsin Yazıcıoğlu şehidimiz, iradesinin dışında kurulan hiçbir planın içinde olmadığı gibi 80'li yıllarda edindiği müthiş tecrübesi ile dostu dost bilmiş, düşmanını da düşman bilmiş bir basirete ve ferasete sahip bir liderdi. Temcit pilavı gibi kamuyonunun önüne konulan bu söz de asla ve kat'a gerçeği yansıtmadığı gibi ham şehidimizin şahsi maneviyesini tahkir etmekte hem de ülküdaşlarını incitmektedir. Camia medyasına söyleyeceğimiz şu ki: gerçeği yansıtmayan şuy-u vukuundan beter sözleri zinhar Yazıcıoğlu'na ve Alperenlere mal etmemenizdir.
Ülkemiz ayrışma sürecine sokulan bir 'cenderede' iken; hiçbir kurgunun içinde olmayan Alperenlere atılan iftiralar, ABD ve İsrail komplo teorisinden başka bir şey değildir. Buna çanak tutanlarda AKP ve şürekasıdır. AKP medyasına diyeceğimiz şu ki; milletimizi asılsız-mesnetsiz haberlerle uyutmayın. Eğer onurlu habercilik yapmak istiyorsanız, ülkemiz yolsuzluklarla çalkalanıyor. Bu milleti iğdiş etmek isteyen 5. kol faaliyetleri ile, Millete mal olmuş şahsiyetleri tahkir ve tezyif etmekle meşgul küstahların maniplüsyanlarıyla iç içe, onlarla uğraşın. Alperenlerin sinir uçlarına dokunmayın. Rahat olun onlar milletin istikbali ve sigortasıdır." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar