BBP'den Abdurrahim Karakoç'u anma mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, merhum Abdurrahim Karakoç’un, kendisini Türk-İslam davasına adamış bir kişi olduğunu söyledi.Ünlü şair ve yazar Abdurrahim Karakoç'un vefatının ikinci yıl dönümü...

Google Haberlere Abone ol
BBP'den Abdurrahim Karakoç'u anma mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut, merhum Abdurrahim Karakoç’un, kendisini Türk-İslam davasına adamış bir kişi olduğunu söyledi.

Ünlü şair ve yazar Abdurrahim Karakoç'un vefatının ikinci yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Ünsal Karabulut, “Şair-Yazar Abdurrahim Karakoç üstadımız; Cenab-ı Allah'ın kendisine bahşettiği ömrü Türk-İslam davasına adayan, fikir hayatımızda iman, inanç ve cesaret sahiplerine yürüyebilecekleri kutlu bir yol açan ve bu aydınlık yolda imanla, inançla, cesaretle, eğilip bükülmeden dosdoğru ilerleyen kendisine, her ortamda minnet duygularımızın en anlamlı ifadesi olacaktır.” dedi.

“YERİ DOLDURULAMAZ”

Karabulut, şöyle dedi: “1930’lu yılların yokluk dönemlerinde dünyaya gelen, insanlık tarihinin en büyük yıkımlarından biri olan II. Dünya Savaşı’nın gölgesinde büyük sıkıntılarla geçen 1940’lı yıllarda gençliğini ikmal eden, 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül ve 28 Şubat darbelerine şahitlik eden Şair-Yazar Abdurrahim Karakoç, 2 yıl önce ebedi âleme irtihal etti.

Karakoç (80) üstadımız; Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde akciğer enfeksiyonundan tedavi görmekte iken ebediyete irtihal etmişti. Karakoç ağabeyimiz dolu dolu yaşadı. O bizim yüreğimize ve ruhumuza şiirleri ve yazıları ile derin akisler bıraktı. Biz müminler olarak inanmışız. Allah'tan geldik ve O'na döneceğiz. Sevenlerinden Karakoç ağabeyimize vefatının 2. yıl dönümünde bir kez daha özellikle dualarını esirgememesini istiyoruz. Sevenlerinin, tüm ülkücülerin ve ailesinin başı sağ olsun. O, yeri doldurulamayacak bir yıldızdır.” CİHAN

Yorumlar