Başbakan Yardımcısı Babacan, Mamak’ı ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Mamak ilçesini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yardımcısı Babacan, Mamak’ı ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Mamak ilçesini ziyaret etti.

    Belediye Başkanı Mesut Akgül ile birlikte ilçeyi dolaşarak vatandaşları selamlayan Babacan’ın yolu Yeşilbayır Mahallesi’nde işletme sahibi Ertan Katırcı tarafından kesildi. Yeni hizmete girecek Arıbal Fırını’nın açılış kurdelesini Babacan ve Akgül’ün kesmesini isteyen işyeri sahibinin ricasını kırmayan Babacan ve Akgül, dükkanın açılışını yaptı. Ardından Kayaş Mahallesi esnafıyla buluşan Babacan, yaptığı konuşmada Akgül’ün Mamaklıların gönlünü kazanmış bir belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, kendisine desteklerinin ve güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

    30 Mart seçimlerinin gerek Türkiye gerek Mamak açısından çok önemli olduğunu belirten Babacan, seçimlerin ülkenin geleceği, demokrasisi ve istikrarı için bir sınav niteliği taşıdığını dile getirdi. Türkiye'nin son 11 yılda önemli bir değişim gösterdiğini kaydeden Babacan, birçok ülkenin Türkiye'nin elde ettiği kazanımları kendi ülkesinde de görmek istediğini belirtti. Ardından Başak Mahallesi’ne gelerek Kratya Düğün Salonu’nda Kırıkkalelilerle bir araya gelen Babacan, eğitim, sağlık ve ekonomide elde ettikleri başarıları vatandaşlarla paylaştı.
    
    Mamak’ın bundan 5 yıl öncesine kadar hep olumsuzluklarla anıldığını kaydeden Babacan, Mamak katı atık entegre tesisinden, kentsel dönüşüm projelerine kadar birçok başarılı çalışmanın Mamak’ta uygulanarak dünyanın her yerinden takip edildiğini ve örnek alındığını dile getirdi. Babacan, “Mamak hep olumsuzluklarla anılıyordu. Şimdi ise Mamak çöplüğü, yabancıların incelediği bir tesis haline geldi. Kentsel dönüşüm projeleri her yerden takip ediliyor. Mamak örnek alınıyor.” diye konuştu.

    Vatandaşlardan Mesut Akgül'e seçimlerde destek vermelerini isteyen Babacan, “Bu seçim Mesut Akgül’e destek seçimi, Başbakanımıza destek seçimi. Hep beraber sahip çıkacağız. Mesut Akgül’ü sizlere emanet ediyorum.” dedi. Babacan programı kapsamında Bostancık Caddesi’nde seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi.

    Belediye Başkanı Mesut Akgül de kendilerine destek veren Başbakan Yardımcısı Babacan’a teşekkür ederek “Mamak’ta ilklere imza atarak, sizlerin huzurunuzdayız. Karnemi verecek olan sizlersiniz. 5 yılda 220 milyonluk yatırım yaparak sizlerin huzurunuzdayız. Sizlerin desteğiyle yeni Mamak’ı çok daha güzel ve güçlü hale getireceğiz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar