Başbakan ve bakan korumalarının yağmurla imtihanı

Bakanlar Kurulu’nun gerçekleştirildiği Başbakanlık yeni binada Başbakan ve bazı bakan korumaları, sağanak yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Toplantı öncesinde binaya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın korumalarından birisi, yağmurun...

Google Haberlere Abone ol
Başbakan ve bakan korumalarının yağmurla imtihanı

Bakanlar Kurulu’nun gerçekleştirildiği Başbakanlık yeni binada Başbakan ve bazı bakan korumaları, sağanak yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Toplantı öncesinde binaya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın korumalarından birisi, yağmurun azizliğine uğradı. Erdoğan’ın arkasından hızlı şekilde gitmek isteyen koruma, ıslanan zeminde ayağının kayması sonucu yere düştü. Ancak koruma hızlı şekilde toparlanıp, Başbakan'ın arkasından binaya girdi.

İŞLER'İN KORUMASI DA DÜŞTÜ, BAKAN ÇAVUŞOĞLU SENDELEDİ

Yağmurdan dolayı zor anlar yaşayan bir başka kişi ise Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’in koruması oldu. O da ıslak zeminde ayağının kayması sonucu yere düştü.

Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da kaygan zeminde yürürken ayağı kayarak, sendeledi. Ancak bakanın yanındaki koruması kendisini tutarak düşmesini engelledi.

Başbakanlık binasına girilen düz zeminin, kayarak düşme tehlikesine karşı görevliler tarafından sürekli temizlendiği gözlendi.

Öte yandan aşırı yağış nedeniyle diğer korumaların ıslanmamak için şemsiyelerle sağa sola koşuşturması da ilginç görüntüler oluşturdu. CİHAN

Yorumlar