Başbakan Erdoğan: Kimseye operasyon yaptırtmayız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, devlet üzerinde kimseye operasyon yaptırtmayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Erdoğan: Kimseye operasyon yaptırtmayız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, devlet üzerinde kimseye operasyon yaptırtmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bazılarının son zamanlardaki operasyonlarına da gereken cevabı yargının vereceğine inanıyoruz.” dedi.

Başbakan Erdoğan, Trakya gezisinin son konuşmasını Keşan Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdi. Başbakan, eşi Emine Erdoğan’la birlikte halkı selamladı. Konuşmadan önce Roman müziğinin ünlü sanatçılarından Balık Ayhan olarak bilinen Ayhan Küçükboyacı darbuka, Serkan Çağrı klarnet taksimi yaptı.

Muhalefet partilerine seslenen Erdoğan, “Birisi diyor ki 'biz Türklerin partisiyiz', birisi diyor ki 'biz Kürtlerin partisiyiz'. Biz hepsinin partisiyiz. AK Parti iktidarı olarak hizmet veriyoruz. Birisi de çıkıyor diyor ki biz kumsalların partisiyiz.” ifadesini kullandı. Devletin üzerinde kimseye operasyon yaptırmayacaklarını ifade eden Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti: “Ne görevimiz varsa bu görevimizi idame ettirme içerisindeyiz. Bazılarının son zamanlardaki operasyonlarına da gereken cevabı yargının vereceğine inanıyoruz. Her bir zerresinde 780 bin kilometre karenin partisiyiz.”

Yaptıkları çalışmalardan bahseden Erdoğan, “İstiyorum ki Keşan da modern gelişmeden nasibini alsın. Onun için düşündük taşındık Keşan’a layık bir isim bulalım dedik. Merkezi yönetimle el ele veren, omuz omuza veren bir anlayışla yürüyelim dedik.” şeklinde konuşan Erdoğan, partisinin Keşan Belediye başkan adayı Mustafa Mercan’ı platforma çağırdı.

Konuşmasını kısa tutan Başbakan Erdoğan, toplu açılışlar için kurdele kesimini eşi Emine Erdoğan, bakanlar Nihat Ergün, Erdoğan Bayraktar, Mehmet Mehdi Eker, Mehmet Müezzinoğlu, Binali Yıldırım, Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve parti yöneticileriyle birlikte yaptı. Erdoğan, kurdele kesiminden sonra çocuklara ve kendisini dinlemeye gelen kadınlara satranç takımı dağıttı. CİHAN

Yorumlar