Bakanlıklardaki atamalar Resmi Gazete’de

Bazı bakanlıklarda yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayınlandı.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşavirliği'ne, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Süleyman Dinçer, İçişleri Bakanlığı'nda açık bulunan 1.

Google Haberlere Abone ol
Bakanlıklardaki atamalar Resmi Gazete’de

Bazı bakanlıklarda yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayınlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşavirliği'ne, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Süleyman Dinçer, İçişleri Bakanlığı'nda açık bulunan 1. derece kadrolu Mülkiye Başmüfettişliği'ne, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Birol Ekici, İçişleri Bakanlığı’nda açık bulunan 1. derece kadrolu mülkiye müfettişliğine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşteşar Yardımcısı Doğan Demirdaş, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda açık bulunan 1. derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliği'ne Müsteşar Yardımcısı Kemal Fahir Genç, Maliye Bakanlığı’nda açık bulunan 1. derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliği'ne, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Güllü Torun, Sağlık Bakanlığı’nda açık bulunan 1. derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli bakanlık müşavirliğine ise Adil Zembat atandı.

Millî Savunma Bakanlığı tarafından 4 yedek subay askerî hâkimin ataması da İstanbul ilindeki ilgili komutanlıklara yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı’nda Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Enver Günenç atandı.

GÖREVDEN ALMALAR

Ayrıca, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı İsmet Duman, Millî Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) Çankırı İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Petek de başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.





CİHAN

Yorumlar