Bakan Zeybekci, Güney ilçesinde halka hitap etti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilçe gezileri kapsamında Güney ilçesini ziyaret etti. Ziyarette, Bakan Zeybekci’ye Vali Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Zeybekci, Güney ilçesinde halka hitap etti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ilçe gezileri kapsamında Güney ilçesini ziyaret etti. Ziyarette, Bakan Zeybekci’ye Vali Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki eşlik etti.

İlçe meydanında vatandaşlara seslenen Bakan Zeybekci, "Bakanlık atamasından sonra bütün ilçelerimizi ziyaret ediyorum. Bu gururu sizlerle paylaşıyorum. Sizlerle kucaklaşmaya geldim. Önümüzdeki mart ayında bir iki kez daha geleceğim. Denizli’nin aldığı gururu kutlamaya geldik. Başbakanımız Denizli’ye sevinç, gurur verdi. Omuzlarımıza sorumluluk verdi. Ekonomi bakanlığı demek büyük bir sorumluluk. Sadece benim omuzlarıma verilen bir yük değil. Sadece teşkilata vermiş bir sorumluluk değil. Tüm Denizli’ye verilmiş bur sorumluluktur." dedi.

Millete çelme takmak isteyenler olduğunu ileri süren Zeybekci, "Bu milleti yolundan alıkoymak isteyenler, 15 dakikada mahkemeden karar çıkardılar. Şu işleri yapan şirketlerin bütün mal varlıkları durdurulsun. Bütün şahısların mal varlıklarına el konulsun diye karar alındı. Kimdi onlar biliyor musunuz? İptal edilsin projeleri, yapan şirketlerin mal varlıkları durdurulsun. İkisi de aynı liste. O listeleri millet inşallah onlara öyle bir cevap yapıştıracak ki alınlarına alıp gidecek. Onlara pabuç bırakmayacağız." diye konuştu.

Eski günlerin geride kaldığını söyleyen Zeybekci, şunları kaydetti: "Artık geçti o günler. Sen canın sıkılacak 27 Mayıs yapacaksın, canın sıkılacak 12 Mart 1971’de muhtıra vereceksin, sen durum olgunlaşacak terör tavana çıkacak 12 Eylül 1980’de darbe yapacaksın, sen diyeceksin ki 28 Şubatta ‘bin yıl sürecek darbe yaptık’ diyeceksin olmadı. 27 Nisan'da muhtıra yayınlayacaksın, olmadı mayısta ‘gezi’ diyeceksin, olmadı 17 Mart diyeceksin. Artık akıllan bu millet sana her seferinde tokatla cevap veriyor. Sen de akıllan artık tokat yiyip durma bu milleti yalnız bırak artık bu milleti bırakta gitsin, yoluna gitsin." CİHAN

Yorumlar