Bakan Yardımcısı Kafkas: Erdoğan iktidara geldi, gömü falan bulmadı

Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, "Tayyip Erdoğan iktidara geldi, gömü falan bulmadı.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Yardımcısı Kafkas: Erdoğan iktidara geldi, gömü falan bulmadı

Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, "Tayyip Erdoğan iktidara geldi, gömü falan bulmadı. Sadece milletten aldıklarını, millete vererek bu arada çaldırmayarak, çırptırmayarak adam gibi kaynakları kullandı. Ancak bu istikrar birilerine kaşıntı yapmaya başladı. Bu hep böyle olmuştur." dedi.

Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas Ardahan’ı ziyaret etti. Ardahan AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un eşlik ettiği Kafkas ilde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerin ardından AK Parti il teşkilat binasına geçen Kafkas burada kısa bir konuşma yaptı.

Kafkas, konuşmasında bu seçimlerin tarihin makas değiştirip değiştirmeyeceği, Cumhurbaşkanlığı seçimini etkileyip etkilemeyeceğinin seçimi olacağını belirterek şunları söyledi: "Bu seçim birileri tarafından provoke edilmeye çalışılan tarihi bir seçim. Geçmişe baktığınız zaman Türkiye’de 600 adet ambulans var. Ardahan’da da bir ambulans vardı. Bu ambulansların markası farklıydı. Onlarca çeşit marka vardı. Ancak hepsinin ortak özelliği depolarında yakıt olmamasıydı. Şimdi ise Ardahan’da 24 adet ambulans var. Eskiden ülkemiz borç batağında olan bir ülkeydi. Tayyip Erdoğan iktidara geldi gömü falan bulmadı. Sadece milletten aldıklarını millete vererek bu arada çaldırmayarak, çırptırmayarak adam gibi kaynakları kullandı. Ancak bu istikrar birilerine kaşıntı yapmaya başladı. Bu hep böyle olmuştur." diye konuştu.

Menderes'in de millet iradesini hakim kıldığını iyi işler yapmaya başladığında suçlanıp asıldığını savunan Kafkas şunları ifade etti:"Özal da milletten yana oldu. O'na da aynı sonu uygun gördüler. Bu seçimler, ülkemizin bazı çevreler tarafından mı yönetilsin, yoksa millet mi yönetsinin seçimidir. O yüzden, tüm herkesin çok iyi çalışması gerekir. Seçimlere 30 gün var. Bu 30 günde, yakınlarımızın içinde AK Parti’ye oy vermeyen varsa gidin anlatın. Bu seçim bizim çocuklarımızın geleceğinin seçimidir.’’

Konuşmanın ardından Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas partililerle kısa bir sohbetin ardından AK Parti İl Teşkilatı'ndan ayrıldı. CİHAN

Yorumlar