Bakan Kılıç: Devlet öğrencileri barınma noktasında destekleyebilecek kuvvette

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, devletin her zaman öğrencileri barınma noktasında destekleyebilecek kuvvette olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç: Devlet öğrencileri barınma noktasında destekleyebilecek kuvvette

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, devletin her zaman öğrencileri barınma noktasında destekleyebilecek kuvvette olduğunu söyledi. Manisa'daki temasları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret eden Kılıç, burada yaptığı konuşmada yerel seçim çalışmalarını ciddi şekilde sürdürdüklerini, olarak her zaman hazır ve koordineli olduklarını söyledi.

Manisa'da bakanlığının sorumluluğu olan gençlik ve spor alanlarında da hizmetlerini sürdürdüklerini belirten Kılıç, "Yurtkur ve gençlik merkezi yatırımları devam ediyor. Ayrıca öğrencilerimizin barınma noktasındaki kabiliyetlerimizi geliştiriyoruz. Farklı yöntemlerle, ön protokolle kiralama gibi yaklaşımlarla yurt kapasitemizi arttırarak, devletimizin öğrencilerin kuvvetli şekilde yanında olduğunu gösteriyoruz. Son günlerde bizim de dikkatimize gelen, basında yer alan, birtakım özel yurtlarda yaşanan olaylar olduğu noktasında duyumlarımız var. Öğrenci kardeşlerimiz müsterih olsunlar, devletimizin gücü her zaman onları barınma noktasında destekleyebilecek kuvvettedir, AK Parti iktidarlarının bu noktadaki iradesi ortadadır. Biz elimizden gelen her türlü destekle üniversite öğrencilerimizin barınma konusunda sıkıntı yaşamaması için çalışıyoruz, bu çalışmalarımız devam edecek. Türkiye genç bir nüfusa sahip, dolayısıyla geleceğe yönelik olarak yurt kapasitemizi arttırmamız gerekiyor. Konforlu barınma için gece gündüz çalışıyoruz. Yurtların altyapısı ve standartlarını geliştirme konusunda gelişmeler oldu. Bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz." dedi.

Partililerle Saruhan Otel'de kahvaltı eden Bakan Kılıç, daha sonra Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret etti. CİHAN

Yorumlar