Bakan İslam, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç Dr. Ayşenur İslam, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Bakan İslam, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç Dr. Ayşenur İslam, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sakarya'ya gelen Bakan İslam, Adapazarı Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Adapazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarete Vali Mustafa Büyük, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek de katıldı.

Bakan İslam'a belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Toçoğlu, Sosyal Gelişim Merkezi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti. Sosyal Hizmet Merkezi’nin de projesinin tamamlandığını kaydeden Toçoğlu, "Daha önce bakanlığınızla şehrimizde Sosyal Gelişim Merkezi kurulması konusunda bir işbirliği sağlamıştık. Şu anda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın katkılarıyla merkezimiz tamamlanmak üzere. Ayrıca yine büyükşehir belediyemizin daha önce arsa tahsisini gerçekleştirdiği bölgede, bakanlığınıza ait SHM kurulacak. Projeleri tamamladık, inşallah kısa süre içerisinde ihalesi yapılıp, Sosyal Hizmetler Merkezi’nin de yapımına başlayacağız. Bakanlık ile yürüttüğümüz işbirliği sonucunda, Sosyal Gelişim Merkezi ve Sosyal Hizmet Merkezi’nin bulunacağı, milletimize hizmet edecek çok güzel bir kampüs oluşturmuş olacağız.” açıklamasında bulundu.

Toçoğlu, Sakarya’da Engelli Bakımevi Projesi'ni hayata geçireceklerini dile getirdi ve bu proje için Bakan İslam’dan destek istedi. Engelli Bakımevi çalışmasının hem engelliler için hem de engelli aileleri için çok önemli olduğunu belirten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ise bakanlık olarak bu projeye tam destek vereceklerinin müjdesini verdi.

Bakan Ayşenur İslam, ziyaretin ardından inşaatları yeni tamamlanan Erkek Sevgi Evleri'nde incelemede bulunmak üzere Camili Mahallesi'ne geçti. Sakarya Valiliği'ni de ziyaret edecek İslam, Korucuk Mahallesi'nde bulunan Derya Çocukevi'ni ziyaret ettikten sonra şehirden ayrılacak. CİHAN

Yorumlar