Bakan İslam: Fatma Şahin'le birlikte çalışacağız, öyle görünüyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı Fatma Şahin'in emanet ettiği işleri tamama erdirmeye çalışacaklarını belirterek, "Ama yine herhalde, birlikte çalışacağız öyle görünüyor.

Google Haberlere Abone ol
Bakan İslam: Fatma Şahin'le birlikte çalışacağız, öyle görünüyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı Fatma Şahin'in emanet ettiği işleri tamama erdirmeye çalışacaklarını belirterek, "Ama yine herhalde, birlikte çalışacağız öyle görünüyor.” dedi.

İslam, bakan olduktan sonra ikinci resmi ziyaretini memleketi Sakarya’nın ardından Gaziantep’e gerçekleştirdi. Vali Erdal Ata’yı ziyaret eden İslam’ı karşılayanlar arasında koltuğu devraldığı isim olan Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı Fatma Şahin de vardı. Birbirine sarılan ikili daha sonra basın mensuplarına Valilik Şeref Defteri’nin imzalanmasının ardından poz verdi.

Makam ziyaretinde konuşan Bakan İslam, Şahin’in sadece Gaziantep’e değil, Türkiye’nin her şehrine elinin değdiğini ifade etti. İslam, “Fevkalade güzel bir başlangıç, fevkalade güzel bir hizmet dönemi geçirdi. Ben her zaman söylüyorum bunu. Biz çıtayı çok yüksek bir yerden devraldık. Yani diğer yeni bakan arkadaşlarımızdan daha zor bir işimiz var bizim bu açıdan. Çünkü bir taraftan teslim aldığımız bu yapılmakta olan işlerin, fevkalade iyi işlerin devam etmesi gerekiyor, bir taraftan da tıpkı kendilerinin yaptığı gibi bizim de onun üzerine başka tuğlalar eklememiz gerekiyor. Başka projeler eklememiz ve daha da yukarıya çıkarmamız gerekiyor bu tuğlayı. Allah mahcup etmesin. İnşallah bütün bunları başarabilmeyi diliyoruz.” diye konuştu.

Şahin’le bakanlığı sırasında pek çok işi birlikte çalıştıklarının da altını çizen İslam, “Yani onun öyle bir yöntemi vardı. Milletvekili arkadaşlarımızı işin içine sokardı ve kendisiyle birlikte çalışmamızı sağlardı. Hem işi öğrenirdik kendisiyle beraber bizler, hem de olabilecek bütün katkıyı en iyi biçimde sunmaya çalışırdık. Onun için yapılan işlerin birçoğunda kendisiyle birlikte zaten çalışmışlığımız var. Türkiye’de, yurt dışında neler yaptığını biliyoruz. Şimdi o işleri inşallah Gaziantep Belediye Başkanlığı’nda farklı bir boyutta halkımızın teveccühü ile gerçekleştirecek. Biz de onun bize emanet ettiği işleri Allah’ın izniyle alnımızın akıyla tamama erdirmeye çalışacağız. Ama yine herhalde birlikte çalışacağız öyle görünüyor.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar