Bakan Elvan konuşurken komisyonda tartışma çıktı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda sunum yaparken, CHP’li ve AK Partili üyeler arasında tartışma çıktı.Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen madenci yasası, alt komisyona sevk edildi....

Google Haberlere Abone ol
Bakan Elvan konuşurken komisyonda tartışma çıktı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda sunum yaparken, CHP’li ve AK Partili üyeler arasında tartışma çıktı.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen madenci yasası, alt komisyona sevk edildi. Komisyon görüşmeleri sırasında Bakan Elvan’ın konuşması sırasında CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, “Madenciler paralarını alamamışlar. ‘Bu maden kapanırsa paramızı alamazsak işsiz kalırsak' korkusu güvensiz madene mahkum ediyor. Deyin ki ‘Korkmayın, ödemezlerse devlet arkanızda’ Siz bu güvenceyi verin.” dedi.

CHP'li Özel’in sözlerine, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, bulunduğu yerden karşılık verince, her iki üye arasında tartışma çıktı. Komisyon Başkanı Recai Berber, Özel’i uyardı.

Tartışma bittikten sonra konuşmasına devam eden Bakan Elvan, “Ortada bir sorun varsa bunun çözümü konusunda çalışacağız. Arkadaşlarımıza da bunu aktardım. Yaşanan sorunları çözmek bizim görevimiz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar