Bakan Elvan: İllegal yol ve yöntemlerle siyasi partiler girintili olmamalı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, “İllegal yol ve yöntemlerle hiçbir zaman, hiçbir şekilde özellikle siyasi partilerin girintili olmaması gerekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Elvan: İllegal yol ve yöntemlerle siyasi partiler girintili olmamalı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, “İllegal yol ve yöntemlerle hiçbir zaman, hiçbir şekilde özellikle siyasi partilerin girintili olmaması gerekiyor.” dedi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan’a gelen AK Parti il teşkilatının seçim çalışmalarına katılarak, esnaf ziyaretlerinde bulunan Bakan Elvan, Vali Abdurrahman Akdemir’i makamında ziyaret etti. Ulaştırma Bakanlığının çalışmalarını anlatıp, muhalefet partilerini eleştiren Bakan Elvan, “Bir ilin ve bir yörenin kalkınabilmesi için olmazsa olmazların başında gelen ulaşım altyapısıdır. Nedir bunlar bir kara ulaşımı, iki demir yolu, üç hava yolu, dört denize ulaşım. Eğer bu dört alanda ciddi bir altyapıya sahipseniz, birde girişimcilik ruhu yüksekse o ilin kalkınamaması diye bir şey söz konusu olamaz. Mutlaka gelişmelidir, büyümelidir ve kalkınacaktır.” dedi.

‘SİYASİ PARTİLER İLLEGAL YOLLARA GİRİNTİLİ OLMAMALI’

Muhalefet partilerinin her hangi bir proje üretmediğini ve umutlarının kalmaması ile birlikte başka yol ve yöntemlere eğilimli olduklarına dikkat çeken Bakan Lütfi Elvan, “Bu ülkede istikrar devam etsin, vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği devam etsin, birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız devam etsin, bunlar devam ettiği sürece bizim yapamayacağımız Hükümet olarak hiçbir iş yoktur. Biz inandığımız her şeyi yapıyoruz ve yapacağız. Yeter ki halkın bize desteği devam etsin, halkımız bize inansın ve güvensin. Bakın şunu çok net söylüyorum, çok açık söylüyorum; şu muhalefet partilerine bir bakınız. Ürettikleri bir tane proje var mı? Şu Türkiye için, bu ülkemiz için bir tane proje söylesinler, biz bu ülkeyi şöyle kalkındıracağız desinler, yok. Çareleri kalmadı, milli iradeden umudunu kestiler, başka yol ve yöntemlere girişme eğilimindeler. Biz her zaman eleştirilere açığız, elbette eleştiren insanlar olacak, siyasi partiler olacak, sonuna kadar saygı duyuyoruz. Ama yapılan her mücadele demokratik platformlarda olmalı, yasal çerçevede yapılmalı. İllegal yol ve yöntemlerle hiçbir zaman, hiçbir şekilde özellikle siyasi partilerin girintili olmaması gerekiyor. Siyasi partilerin en fazla dikkat etmesi gereken husus budur.” şeklinde konuştu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bakan Elvan, Valilik ziyaretinin ardından AK Parti il teşkilatının seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ziyareti esnasında bir ayakkabı boyacısına ayakkabılarını boyatan Bakan Elvan, boyacı ile bir süre sohbet etti. Bakan Elvan, Erzincan ziyaretinin ardından karayolu ile Gümüşhane’ye gitti. CİHAN

Yorumlar