Bahçeli’den teşkilata: Hilelere karşı sandığa sahip çıkın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Mamak ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışını yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli’den teşkilata: Hilelere karşı sandığa sahip çıkın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Mamak ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışını yaptı. Dualar eşliğinde yapılan açılışta Bahçeli, hile yapılması ihtimaline karşılık bütün partililerin sandıklara sahip çıkmasını istedi.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim turlarına devam ediyor. Mamak’ta partisinin seçim irtibat bürosunu açan Bahçeli, kurdeleyi kesmeden önce dua etti. Duanın ardından açılışı yapan Bahçeli daha sonra partililerle burada sohbet etti. Seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra platforma çıkan Bahçeli burada bekleyen partililere seslendi. Bahçeli konuşurken partililerin açtığı, “İnlerine gireceğine yolsuzluğun dibine gir” pankartı ise dikkat çekti.

    Konuşmasında partililere sandık uyarısı yapan Bahçeli şunları söyledi: “Dava arkadaşlarım görevinizi mutlaka yerine getiriniz. Sabahın erken saatinde sandığa gidiniz. Herkese güler yüzle davranarak ‘Hoş geldiniz’ deyin, yardımcı olunuz. Hangi sandıkta oy kullanacaksa oraya ulaşabilmesi için de rehberlik yapınız. Yaşlı genç kimimiz varsa herkesi kucaklayınız. Oy verme sırasında gösterdiğiniz bu insani davranışı oy sayımı sırasında davanız için ülkeniz için partiniz için çok daha hassas olarak sürdürmeniz gerekir. Düşünelim Mamak’ta bir ilkokulumuz var, orada 50 sandık var, o 50 sandıktan bir tanesi Mamak ilçesi açısından 174 nolu sandık olsun, oraya gittiniz görevinizin başında olmanız gerekirken biraz sıkıldınız aşağıda bir kahve var, oraya geçelim orada biraz çay içeriz hoş beş sohbet yaparız, vakit kaybedip bir de orada takılıp kalırsanız, sandıkta söz gelimi bir A partisi var, akşam sayımında 11 oy almış, oradaki görevlileri biraz hile biraz hırsızlık yapmaya başladı mı, birisi 11’in başına veya sonuna 1 ilave ettiği takdirde oradaki A partisinin aldığı 11 oy, 111 oydur. Çok sayıda oy diğer partilerden çalınıyor, oraya veriliyor. Bu çalıntı ile yönetimde bulunma başarısını gösterenler çalarak devam etmeyi de prensip haline getirmişler. Artık buna bir dur demek lazım. Yıllardır hakkımızı gasp eden yıllardır davamızı iliğine kadar sömüren yıllardır MHP’yi birilerine peşkeş çeken insanlara artık yeter diyeceksiniz. Sandığa sahip çıkacaksınız. Davanıza gölge düşürenleri affetmeyeceksiniz. O sebepten dolayı hepinizi böyle bir dönemde göreve çağırıyoruz. Türkiye’de ne olup bittiğini anlamalıyız ve anlatmalıyız. Kim olursa olsun Alevi, Sünni kökeni ne olursa olsun kapısını çalacaksınız bu defa MHP’ye oy vermelerini sağlayacak her türlü çabayı ortaya koyacaksınız. Sandığa gittiğinizde sandığı bir takım hilelerle, küçük alışverişlerle MHP’nin oylarını bir başka yere aktarılmasına artık dur diyeceksiniz. Birilerini taşımak mecburiyetinde değilsiniz. Gün gelecek varlığınızı ispat ettiğinizde milleti taşıyacak sizler olacaksınız.”

    Bahçeli buradaki konuşmasının ardından Altındağ’daki seçim irtibat bürosunun açılış törenine katıldı. CİHAN

Yorumlar