Bahçeli: Paralele teslim edilecek partimiz yok

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin 'paralel' tarafından ele geçirilmek istendiğini ima ederek, "Bizim paralele teslim edilecek partimiz yoktur. Şu ana kadar başınıza ne gelmişse müstahaktır" dedi

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli: Paralele teslim edilecek partimiz yok

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin MHP'nin olağanüstü kurultaya gitmesine yönelik verdiği kararı partisinin grup toplantısında değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sert sözler sarf etti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Bizim Paralel'e teslim edecek bir partimiz yoktur. MHP'ye nüfuz etmek, yuvalanmak ve operasyon partisi olarak kullanmak isteyen, 'okyanus ötesi' kaçkınlarının, Paralel artıklarının mutluluğunu da ibretle izliyorum. Kendi kurum ve kuruluşlarına kayyum atandığında kıyameti kopartan, kayyumun gölgesi MHP'ye değince güvercin taklaları atan zevat ve zümreye diyorum ki bugüne kadar ne yaşamışsanız müstahaktır. Bunlar dini paraya dönüştüren, imamlığı şirkete çeviren, ABD'nin kuklası, İslamiyet'in yüz karalarıdır." dedi. 

Mahkemenin kararını temyize götüreceklerini hatırlatan Bahçeli, ''Olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır." ifadesini kullandı.

 

Yorumlar