Ayşe Nur Bahçekapılı veda etti

TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, ''Hakkımı hepinize helal ediyorum'' diyerek veda etti.

Google Haberlere Abone ol
Ayşe Nur Bahçekapılı veda etti

TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, 24. yasama çağının bitmesine aşırı az kaldığını belirterek, "Bu çağ bundan sonra kürsüye çıkmayabilirim. Sizleri kırdıysam, kastım olmadığını kabul etmenizi istiyorum. Hakkımı hepinize helal ediyorum" dedi.

Bahçekapılı, tasarıların görüşmeleri esnasında yaptığı veda konuşmasında, 24. yasama çağının bitmesine aşırı az kaldığını belirterek, şunları söyledi:

"Bu çağ bundan sonra kürsüye çıkmayabilirim. 24. dönemde, herkesin aşırı üzüldüğü, aşırı sinirlendiği ve süre vakit da aşırı güldüğü anlar oldu. Dostluklar ve arkadaşlıklar kurduk. Bu çağda hayatını kaybeden bütün mebus arkadaşlarıma yine Allah'tan rahmet diliyorum. Şu anda huzursuz ve hasta bulunan mebus arkadaşlarıma Allah'tan şifa diliyorum. Ben sizleri kırdıysam, kastım olmadığını kabul etmenizi istiyorum. Hakkımı hepinize helal ediyorum. Hepinizin yolu açık olsun. 25. çağda buluşmak üzere diyorum."

Daha sonra Bahçekapılı, Başkanlık Divanı'ndan inerek, milletvekilleri ile vedalaştı. Veda esnasında CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Bahçekapılı'nın elini öptü.

Grup başkanvekilleri ve milletvekilleriyle fotoğraf çektiren Bahçekapılı, matbuat locasındaki gazetecilere de el salladı.

Bahçekapılı, birleşimi 23 Mart Pazartesi saat 14.00'te toplanmak üzere kapattı. Bahçekapılı, birleşimi kapatırken, "24. devri alkışlıyorum" dedi.


 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar