Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Ünal: Erdem önce yolsuzlukları kınasın

Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in sosyal medyadaki, “Çifte kavrulmuş ihale” mesajı hakkında açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Ünal: Erdem önce yolsuzlukları kınasın

Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Sümran Ünal, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in sosyal medyadaki, “Çifte kavrulmuş ihale” mesajı hakkında açıklama yaptı. Bu tür mesajların, ayakkabı kutuları ve sosyal medyada dolaşan ses kayıtlarının oluşturduğu yolsuzluk gündemini değiştirme çabası olduğunu iddia ederek, “Mehmet Erdem’in öncelikle yapması gereken, milyar dolarlarla ifade edilen yolsuzlukları kınamak olmalı.” dedi.

Aydın Belediyesi’nin kanunlar ve mevzuata bağlı olduğunu belirten Ünal, “AKP Milletvekili Mehmet Erdem’in ifadeleri, ayakkabı kutuları ve sosyal medyada dolaşan ses kayıtlarının oluşturduğu yolsuzluk gündemini değiştirme çabasıdır. Hükümet, Sayıştay raporu gelmeden bütçeyi Meclis'ten geçirdi. Mehmet Erdem’in sorgulaması gereken budur. Mehmet Erdem’in önem vermesi gereken konu, milyar dolarlarla ifade edilen yolsuzlukları kınamaktır. Türk milleti, çifte kavrulmuş ihalelerden haketmediği servetlere sahip olanların ibretlik hayatlarını görmektedir. Mehmet Erdem’in üzerine düşen, yetim hakkının yenmesine karşı durmaktır. Yolsuzluklara ve bunların sahiplerine avukatlık yapanları hemşehrilerimiz görmekte ve bu kişilerin sözlerine itibar etmemektedir. Aydın Belediyesi, tüm işlem ve uygulamalarında yasalara ve mevzuata bağlı hareket etmektedir. Bu durum, Aydın Belediyesi için hazırlanan 2012-2013 yılı Sayıştay raporunda da açıkça görülmektedir. Mehmet Erdem’e bu raporu incelemesini tavsiye ederiz.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Erdem, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, “10 Mart pazartesi günü Aydın Belediyesi'nde yapılan 'çifte kavrulmuş ihale' ile ilgili Sn. Çerçioğlu'na sorularımız olacak... Pazartesi önemli!!!” yazmıştı. CİHAN

Yorumlar