'Alperenlerin ağırlığı altında ezilirsin Sayın Başbakan'

BBP İzmir İl Başkanı İsmail Gider, “Başbakan, BBP sana göre küçük bir parti olabilir ama o küçük partinin yüreği ve bileği geniştir. Alperenlerin ağırlığı altında ezilirsin Sayın Başbakan. Bu sebeple sabrımızı bir daha asla ve...

Google Haberlere Abone ol
'Alperenlerin ağırlığı altında ezilirsin Sayın Başbakan'

BBP İzmir İl Başkanı İsmail Gider, “Başbakan, BBP sana göre küçük bir parti olabilir ama o küçük partinin yüreği ve bileği geniştir. Alperenlerin ağırlığı altında ezilirsin Sayın Başbakan. Bu sebeple sabrımızı bir daha asla ve asla sınama.” dedi.

BBP İzmir İl Başkanlığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van’daki mitinginde sözde Van il başkanının elini kaldırması ve BBP eski Genel Başkanı Yalçın Topç'nun açıklamalarına tepki amacıyla bir basın toplantısı düzenledi. Burada konuşan Gider, şunları söyledi: “Maalesef Büyük Birlik camiası ve Alperenler olarak esefle izliyoruz ki bugün eski genel başkanımız olan bir dava adamı, kalkıp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve avanesinin arkasından methiyeler düzüyor. Önünde elpençe divan duruyor. Neden? Eminiz ki bu iş tamamen duygusal. Allah ömür verirse göreceğiz ki bu zat, yakında Başbakan'dan gereken mükafatı alacaktır. Sayın eski Genel Başkan, şunu unutmayın ki bu dava öyle makam, mevki, şan, şöhret ve parayla satılacak kadar ucuz da asla değildir. Bu davanın bedeli kanla ödenmiştir. Tıpkı kutsal Anadolu topraklarının bedelinin ödendiği gibi. Örneği de şehit Genel Başkanımız rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’dur. Bizler canımızı verir, asla davamızı vermeyiz. Bunu bazılarının anlaması mümkün değildir.”

BBP İl Başkanı Gider, sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Başbakan, seçim dönemleri ne hikmetse meydanlarda BBP bayrağını sallatır, Muhsin Başkanımız'ın posterleriyle birilerine şov yaptırır. En son da cumhurbaşkanı adayı olarak yaptığı mitingde, sözde Van il başkanımızı yanına alarak takdim etti. Sayın Başbakan, önce bir araştır, podyuma çıkardığın artislerin kimliğini. Bizim BBP olarak teşkilatımızın olmadığı ilde, sen hangi il başkanını şovmen olarak çıkarıyorsun? Başbakan, BBP sana göre küçük bir parti olabilir ama o küçük partinin yüreği ve bileği geniştir. Alperenlerin ağırlığı altında ezilirsin Sayın Başbakan. Bu sebeple sabrımızı bir daha asla ve asla sınama. Bu Alperenler genel başkan, başbakan dinlemezler. Ahlâksız ve etik olmayan şovlarını aleyhine çevirirler emin ol.”

İzmir il başkanlığı olarak genel merkezlerinin açıkladığı istişare kararının sonuna kadar arkasında olduğunu belirten İsmail Gider, “Biz Alperenler devletimizi, kanunları ve kurumlarını seven, bu unsurlar için canını seve seve verebilecek kapasite ve yüreklilikte insanlarız. Sabrımız, inancımızdan dolayı geniştir ama bu sabrı fazla zorluyorsunuz. Bizim sabrımızı daha fazla zorlamayın. Ahlâk kuralları içinde kalın. Partimizle uğraşmayın.” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın bugün düzenlenecek mitingine katılmayacağını fakat kendisi olmadığı halde sahneye il başkanı olarak başkalarını bile çıkarabileceğini savunan BBP İl Başkanı Gider, şunları ifade etti: “Bugün Başbakan'ın mitingi var. BBP İzmir İl Başkanı olarak şu an karşınızdayım. Mitinge gitmiyorum. Bunu niye söylüyorum? Olur ya Başbakan mitingde, İzmir il başkanı diye birinin elini kaldırırsa İzmir il başkanı buradadır. İl başkanı olarak, Sayın Başbakan'ı desteklemiyoruz. Elini kaldırdığı kişi de yine şovmen sahtekarın birisidir.” CİHAN

Yorumlar