AK Parti'nin başarısının sırrını açıkladı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti'nin disiplinli çalışmayı başaran bir kitle partisi olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'nin başarısının sırrını açıkladı

Fikri Işık, İzmit ilçesinde yapılan Sandık Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin disiplinli çalışmayı başaran bir kitle partisi olduğunu söyledi.

"Türk siyasal hayatının en metodik emek oluşturan azami emek oluşturan ve en disiplinli emek oluşturan partisi, hiç kuşkusuz AK Parti" diyen Işık, teşkilatlanma modellerinde mahalle ve sandık yapılarının da bulunduğunu kaydetti.

Işık, teşkilatlanmalarının "kılcal damarlara" kadar inen bir yapıya sahip olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Şu anda 2 misal sandığımız mevcut önümüzde. Bu sandıkların her birinde 9'ar sandık görevlimiz var. Bu arkadaşlarımız, sandıktaki bütün seçmenlerin AK Parti'ye oy vermesi noktasında siyasal faaliyette bulunuyor. Bu Türk siyasal hayatında AK Parti dışında kimsenin başaramadığı bir çalışmadır. Bugün Türkiye'deki bütün sandıklarda böyle bir emek yürütülüyor. AK Parti'nin başarı sırrı buradadır. Bu kadar iç ve hariç saldırılara karşın partinin sebep her seçimde oyunu arttırarak yoluna devam ettiğinin gerekçeleri burada. Bu çalışmaları sürdürdükçe yalnızca 7 Haziran'da değil, ondan sonraki seçimlerde de başarımızı devam ettireceğiz."

Sandık kurulu üyelerinin, parti ve iktidarları açısından mühim görevler yerine getirdiğini belirten Işık, bu üyelerin parti çalışmalarını bütün seçmene ulaştırmada etkinlik yürüttüğünü bildirdi.

Işık, üyelerin halkın taleplerini hiyerarşi yoluyla kendilerine ulaştırdığını anlatarak, üyelere çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşmanın peşinden Işık, üyelerle anı fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar