AK Parti Samsun İl Başkanı, Asarcıklıları yatırım yapmamakla tehdit etti

Samsun’un Bafra ilçesinde 30 Mart mahalli idareler seçiminde belediye başkanı seçilen Zihni Şahin mazbatasını aldı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Samsun İl Başkanı, Asarcıklıları yatırım yapmamakla tehdit etti

Samsun’un Bafra ilçesinde 30 Mart mahalli idareler seçiminde belediye başkanı seçilen Zihni Şahin mazbatasını aldı. Düzenlenen törende konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ’’Kazandığımız yeni yerler ve mevcut AK Partili belediyeler yatırımlardan yararlanacaktır. Fakat Asarcık ilçesi sakinleri ve vatandaşlar bundan sonra 5 yıl yatırım eksikliği ile baş başa kalacaklardır. Asarcıklı hemşehrilerimiz bizleri şimdiden affetsin.’’ dedi.

Bafra Belediyesi önünde yapılan tören öncesinde Başkan Şahin, Bafra Adliyesi'nde mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra belediye önüne konvoyla gelen Şahin, alkışlar ve çiçeklerle karşılandı. Törende önce Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuştu. Şahin, görev yaptığı ilk beş yılda tamamlanmayan projeler ve yeni yapılacak yatırımlar hakkında müjdeler verdikten sonra seçim boyunca çalışmalarda görev yapan herkese ve teşkilata teşekkür etti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise seçimlerden büyük başarı ile çıktıklarını ifade ederek, "Ben 17+1 diye seçimi kazanacağız demiştim. Fakat sadece bir yerde yanıldım. O da Asarcık ilçesinde oldu. Orayı da başka bir parti kazandı. Diğer kazandığımız yeni yerler ve mevcut AK Partili belediyeler yatırımlardan yararlanacaktır. Fakat Asarcık ilçesi sakinleri ve vatandaşlar bundan sonra 5 yıl yatırım eksikliği ile baş başa kalacaklardır. Asarcıklı hemşehrilerimiz bizleri şimdiden affetsin.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Köktaş’ın bu sözleri törene gelen partili, partisiz Bafralı vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Bafra Müftüsü Bürhan Keleş’in duası ile Başkan Şahin ikinci dönemi için başkanlık koltuğuna oturdu.
CİHAN

Yorumlar