AK Parti İl Başkanı Akay: Başbakan İzmir'de 12 ilin adayını açıklayabilir

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı İzmir ziyareti öncesi programla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İl Başkanı Akay: Başbakan İzmir'de 12 ilin adayını açıklayabilir

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı İzmir ziyareti öncesi programla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın gösterilmesinin beklendiği ziyaretle ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirten Akay, Erdoğan’ın İzmir, Manisa, Denizli, Uşak ve Aydın illerinin adaylarını kesin olarak açıklayacağını, duruma göre Isparta, Burdur, Kars, Karaman, Kilis ve Tunceli’nin de aralarında bulunduğu illerle birlikte toplam 12 ilin adayının açıklanabileceğini söyledi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda il başkan yardımcılarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyen Akay, Başbakan Erdoğan’ın programının, saat 11.00 sıralarında Adnan Menderes Havalimanı’nda yapılacak karşılamayla başlayacağını söyledi. Cuma namazını Ali Rıza Güven veya Fatih camilerinden birinde kılabileceğini, daha sonra Karşıyaka Arena’da aday tanıtım toplantısına katılacağını, saat 17.00’de de İstanbul’a hareket edeceğini bildirdi. CİHAN

Yorumlar