Aile Bakanı'ndan Kılıçdaroğlu'na cevap

Kılıçdaroğlu'nun "Birilerinin önüne yatmış durumda" diyerek hakaret ettiği Aile Bakanı Ramazanoğlu, "Kendisini yüce milletimizin vicdanına havale ediyorum" dedi

Google Haberlere Abone ol
Aile Bakanı'ndan Kılıçdaroğlu'na cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü grup toplantısında kendisine hakaret ettiği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu'dan açıklama geldi. 

Bakan Ramazanoğlu, Karaman'daki istismar davasıyla ilgili olarak kendisi için, "Birilerinin önüne yatmış durumda" şeklindeki sözleri üzerine Kılıçdaroğlu hakkında, "Siyaset tarihimize kara bir leke olarak geçen Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerini yüce milletimizin vicdanına havale ederken tüm hukuki süreçleri de başlatacağımı kamuoyumuza saygılarımla arz ediyorum." dedi. 

Ramazanoğlu, "Öyle inanıyorum ki; bu talihsiz açıklamalar en başta Kılıçdaroğlu’nun eşini ve CHP’de siyaset yapan kadınları rahatsız etmiştir. Tüm kadınlar ve anneler adına, bu hadsiz, haksız ve hukuksuz açıklamayı kınıyor, başta CHP mensubu kadınlarımız olmak üzere tüm kamuoyunu tavır almaya davet ediyorum." şeklinde konuştu. 

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'DAN SERT TEPKİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na ilişkin sözlerine yönelik, "Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir. Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Başbakan Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, Kılıçdaroğlu'nun, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Bakan Ramazanoğlu hakkındaki ifadelerine ilişkin paylaşımda bulundu.

"Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir" ifadesine yer veren Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır. Geride hakaretleri dışında hiçbir şey bırakmamış olacak bu siyasinin varlığını gelecek nesiller hatırlamak dahi istemeyecektir. Kaldı ki seviyesizlik, hakaret ve operasyonla genel başkan olmanın dışında hatırlanacak hiçbir şey de yapmamıştır. Bu terbiyesizliğe her şeyden önce CHP'li kadınların tepki göstermesini bekliyor ve sözlerini aynen kendisine iade ediyorum."

 

 

Yorumlar