6 vekil adayını belirlemek için oy kullandılar

Erzurum'da Sivil Toplum Kuruluşu (STK) başkan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti'den 6 milletvekili adayını belirlemek için oy kullandı.

Google Haberlere Abone ol
6 vekil adayını belirlemek için oy kullandılar

Aday olmak için yarışan 105 aday adayının yakınları temayül yoklamasının yapıldığı Kültür Merkezi'nin önünde oy kullanmaya gelenleri etkilemek için birbiri ile yarıştı. 

Merkez Palandöken ilçesinde Büyükşehir Belediyesine ilişkin Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde oy verme işlemi bugün saat 09.00'da başladı. Saat 17.00'da bitecek temayül yoklaması için mebus aday adayları STK başkan ve İdare kurulu üyelerini etkilemek için seferber oldu. Afişlerle süslenmiş otomobiller ile Kültür Merkezi önündeki yer tutan aday adaylarının yakınları, bir koridor oluşturdu. Oy kullanmaya gelenlere yakınları, aday adaylarının broşürlerini eda etmek için inanılmaz gayret harcadılar.

Erzurum'daki 948 cemiyeti matbuat yolu ile çağrı ettiklerini anlatan AK Parti Erzurum İl Teşkilat Başkanı Murat Atar, 6 milletvekilliği için 105 aday adayının müracaatta bulunduğunu anımsattı. Atar, "AK Parti mebus aday listesini belirlemede sivil cemiyet kurulu başkanları ve İdare kurulu üyelerinin görüşleri alınıyor. 7 Haziran seçimlerinde yapılacak bulunan 25'inci çağ milletvekilliği umumi seçimlerinde tabanın sesine kulak verilecek. Oy vermeye gelen azami 6 ad yazacak. 1500'e yakın oyun kullanılmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar