Meteorolojiden 4 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre yarın sabah saatlerinden itibaren İzmir, Balıkesir, Muğla ve Aydın'da sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Meteorolojiden 4 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteorolojiden İzmir için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Yapılan son hava durumu değerlendirmelere göre, yarın sabah saatlerinden itibaren İzmir çevrelerinde etkisini artırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların yerel olarak kuvvetli (20-40 mm) olması bekleniyor.

Öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Balıkesir, Muğla ve Aydın için de kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteorolojiden yapılan açıklamalar şöyle:

Balıkesir

"Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın (28.02.2018) sabah saatlerinden itibaren Balıkesir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Muğla

Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın (28.02.2018) sabah saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (30-60 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen yağışların oluşturabileceği sel , su baskını yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Aydın

Yapılan son değerlendirmelere göre, yarın (28.02.2018) sabah saatlerinden itibaren Aydın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (20-40 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen yağışların oluşturabileceği sel , su baskını yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Yorumlar