Bu hafta İstanbul'a kar geliyor

Son günlerin en çok sorulan sorularından biri de İstanbul'a kar ne zaman yağacak? sorusu. Alınan son haberlere göre İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İşte Meteoroloji'nin kar yağışı için verdiği son haberler.

Google Haberlere Abone ol
Bu hafta İstanbul'a kar geliyor

Meteoroloji'den gelen son haberlere göre, İstanbul'a bu hafta kar geliyor.  Bugün Edirne'yi etkilemeye başlayacak olan kar yağışı yarından itibaren yurdun büyük çoğunluğunu etkisi altına alacak. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden haftanın hava durumu tahminleri ve yurttan hava durumu haberleri..

Gelen son dakika haberlerine göre bugünden itibaren sıcaklıklar düşüyor ve Türkiye, Trakya üzerinden giriş yapacak yeni bir soğuk ve yağışlı hava etkisi altına giriyor. Bugün Edirne’nin iç kesimlerinden gelecek kar haberleri, İstanbul, Ankara ve İzmir’de yağmur olarak görülecek. Yarından itibaren ise hava sıcaklıkları iyiden iyiye düşüyor…

ANİDEN 6 DERECE DÜŞECEK

Bugün İstanbul’da 10 derece civarında seyredecek olan sıcaklıklarla beraber yağmur yağışı görülecek. Gece saatlerinden itibaren hızla düşecek olan sıcaklıklarla birlikte yarın ve çarşamba günü karla karışık yağmur bekleniyor. İstanbul’un yüksek kesimlerinde ise kar yağışı bekleniyor.

HAFTA SONU GELMEDEN YURDU TERK EDECEK…

Gelen soğuk ve yağışlı hava dalgası uzun süreli etkili olmayacak. Perşembe gününe kadar kar haberleri sozcu.com.tr’de olacak, hafta sonuna ise yurt geneli parçalı bulutlu bir havayla girecek ve hava sıcaklıkları yükselmeye başlayacak.

TRAKYA İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji’nin tahminlerine göre Trakya’ya sağanak yağış uyarısı geldi. Trakya kesiminde halen devam eden yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların, yarın (Pazartesi) öğle saatlerine kadar Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli (21-50mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumlar