Süleyman Çelebi: Bu fotoğrafı Başbakan'a armağan etmek lazım

CHP'li vekiller Süleyman Çelebi, İlhan Cihan ve diğer partililer, Taksim Meydanı'nda buluştu. Yaşananlara tepki gösteren Süleyman Çelebi, "Bayram demek için şu manzaradan hoşlanıyorsa evet bir fotoğraf çıkartırsınız. Başbakana da bu fotoğrafı...

Google Haberlere Abone ol
Süleyman Çelebi: Bu fotoğrafı Başbakan'a armağan etmek lazım

CHP'li vekiller Süleyman Çelebi, İlhan Cihan ve diğer partililer, Taksim Meydanı'nda buluştu. Yaşananlara tepki gösteren Süleyman Çelebi, "Bayram demek için şu manzaradan hoşlanıyorsa evet bir fotoğraf çıkartırsınız. Başbakana da bu fotoğrafı armağan etmek lazım." dedi.

Taksim Meydanı'nda buluşan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ve beraberindeki partililer, meydanda kısa süre gezdi. Gazetecilere açıklama yapan Süleyman Çelebi, "Ortalarında ciddi anlamda engeller var. Gaza sarılıyor polis. Dolayısıyla bayram demek için şu manzaradan hoşlanıyorsa evet bir fotoğraf çıkartırsınız. Başbakana da bu fotoğrafı armağan etmek lazım. Şimdilik başardı. Vekillerle buluşacağım. Diğer arkadaşlar, Beşiktaş’taki arkadaşlarımın bazıları onlarda iki saattir gelemiyor. Bir çok engellere rağmen yoldalar biraz sonra onlarla buluşacağız burada onları bekliyorum.” diye konuştu.

Bir süre meydanda kalan vekiller, daha sonra CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı'na geçti.

CİHAN

Yorumlar