Su fiyatındaki indirimle ailelerin pazar parası çıkacak

MHP’nin Kayseri’deki belediye başkan adayları işçilerle bir araya geldi. Başkan adaylarının ortak bilgilendirme yaptıkları buluşmada, işçilere su fiyatlarında indirim müjdesi verildi.

Google Haberlere Abone ol
Su fiyatındaki indirimle ailelerin pazar parası çıkacak

MHP’nin Kayseri’deki belediye başkan adayları işçilerle bir araya geldi. Başkan adaylarının ortak bilgilendirme yaptıkları buluşmada, işçilere su fiyatlarında indirim müjdesi verildi. Başkanlar, suda yapılacak indirimin aile bütçesine bir yıllık pazar parasını karşılama fırsatı sunacağına dile getirdi.

MHP’li belediye başkan adayları, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren fabrikaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye başkan adayı Kamil Karamete ve Kocasinan Belediye başkan adayı Levent Mete, Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren Tek-İş Traktör Fabrikası, Makine Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası'nı ziyaret etti.

Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ergöz tarafından karşılanan belediye başkan adayları, daha sonra fabrika çalışanları ile bir araya geldi. Fabrika çalışanlarına seslenen başkan adayları, projeleriyle ilgili bilgi verdi. “Allah’ın suyuna para mı verilir?” Diyen belediyeci başkan adayları, Kayseri’de suyun metreküpünün 2,5 liraya satıldığını ifade ederek, göreve gelmeleri durumunda evlerde suyun metreküpünü 1 liraya, iş yerlerinde ise 2 liraya indireceklerini belirttiler. Böylece, suda yapılacak indirimin ev bütçesine 500 lira katkı yapacağını belirten belediye başkan adayları, bu paranın da insanlara yıllık pazar parası olacağını söylediler.
CİHAN

Yorumlar