Sivas Valisi Kemelek’in vefatı Sivaslıları üzdü

Bir süredir tedavi gören Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in vefatı Sivaslıları üzdü. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, “Türk milletine başsağlığı diliyoruz.

Google Haberlere Abone ol
Sivas Valisi Kemelek’in vefatı Sivaslıları üzdü

Bir süredir tedavi gören Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in vefatı Sivaslıları üzdü. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, “Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Sayın Valimiz hakikaten devlet görevini güzel ifa eden, bu konuda tecrübeli, çok vatansever, inanç değerine sadık bir insandı. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Başkan Ürgüp, Vali Kemelek'in salı günü ziyaretlerine gittiklerini, ancak yoğun bakımda olduğu için görüşemediklerini belirterek, “Eşleri, anneleri ve yakınlarıyla görüştük. Durumu rutin halini koruyordu, uyumaktaydı, ama geçen günler çok olumlu geçmemiş demek ki. Bugün cuma mübarek gün. Sayın Valimizin vefat haberini sabaha karşı almış durumdayız. Şu an da vali yardımcılarımız Malatya’dalar. Cenazeyi Sivas’a getirecekler.” bilgisini verdi.

Ürgüp şunları söyledi: “Öncelikle kıymetli eşlerine, evlatlarına, annesine, yakınlarına, bütün Sivaslılara ve İskiliplilere ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Sayın Valimiz hakikaten devlet görevini güzel ifa eden, bu konuda tecrübeli, çok vatansever, inanç değerine sadık bir insandı. Mekanı cennet olsun. Ruhu şad olsun. Bütün milletimizin başı sağ olsun.”

Vatandaşlar da Vali Zübeyir Kemelek’in çok iyi bir insan olduğunu belirterek, “Allah rahmet eylesin. Sivaslıların başı sağ olsun” şeklinde konuştu. Vali Zübeyir Kemelek için saat 13.00’te Valilik önünde bir tören düzenlenecek. Ulu Camii’nden verilen sala sonrası yapılan anonsta ise Vali Zübeyir Kemek’in Sivas’a getirilerek cuma namazı sonrası Ulu Camii’nde cenaze namazı kılınacağı duyuruldu. CİHAN

Yorumlar