Sırbistan Cumhurbaşkanı, erken Meclis seçimi çağrısı yaptı

Sırbistan Cumhurbaşkanı Tomislav Nikoliç, Meclisi dağıtma kararını imzalayarak 16 Mart'ta yapılacak erken seçim için çağrı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Sırbistan Cumhurbaşkanı, erken Meclis seçimi çağrısı yaptı

Sırbistan Cumhurbaşkanı Tomislav Nikoliç, Meclisi dağıtma kararını imzalayarak 16 Mart'ta yapılacak erken seçim için çağrı yaptı. Nikoliç, Sırbistan'ın son seçimlerinden bu yana büyük ve pozitif değişiklikler geçirdiğini kaydetti.

Adil, çoşkulu ve demokratik seçim kampanyası beklediğini belirten Nikoliç, "Seçimlerde komşular, akrabalar, dost ve arkadaşlar istedikleri gibi özgürce oyu kullanabilecekler. Seçimlerden önce ve sonra yine arkadaş ve dost olarak kalacaklar. Sırbistan o kadar kavgalı bir yer değil. Sırbistan'da siyasetle uğraşan birçok kişi aynı düşünceleri paylaşmaktadır. Zannediyorum önümüzdeki seçimler bunu gösterecek." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Nikoliç, Sırbistanlılara istedikleri kişiyi seçmeleri çağrısında bulunarak, "Size göre yönetecek, çocuklarınıza bakacak, bizim yeni hükümetimizi Dünya'da temsil edecek olan kişi kim ise, o seçilsin. Seçimler her zaman daha iyi ve daha güzel olana ulaşmanın yoludur. Yeni seçimleriniz kutlu olsun." dedi. CİHAN

Yorumlar