Milyonlar, Hz. Peygamber'i (sav)anlamak için okudu

Peygamber Yolu Derneği tarafından Hz. Peygamber’in hayatının anlaşılması adına düzenlediği Herkes O’nu Okuyor yarışması başladı.

Google Haberlere Abone ol
Milyonlar, Hz. Peygamber'i (sav)anlamak için okudu

Peygamber Yolu Derneği tarafından Hz. Peygamber’in hayatının anlaşılması adına düzenlediği Herkes O’nu Okuyor yarışması başladı. Adana’da 7’den 70’e, 42 bin kişi, Hz. Peygamber’i okuyup anlamak ve O’nun sünnetini hayata geçirmek için yarıştı.
Yurt içinde yaklaşık 2 buçuk milyon vatandaş Hz. Peygamber’in hayatının anlaşılmasının amaçlandığı Herkes O’nu Okuyor kampanyasına başvurdu. Çocuklar, gençler ve yetişkinler kategorisinde üç farklı kitaptan Hz. Peygamber’in hayatının konu edildiği yarışma kapsamında Adana’da çocuktan yetişkinlere kadar yaklaşık 42 bin kişi kampanyaya katıldı. Kaybedeni olmayan yarışma sloganıyla umre seyahatinden, dizüstü bilgisayara kadar binlerce hediyenin ödül olarak verileceği yarışma kapsamında bugün vatandaşlar çeşitli okullarda yarışmaya katıldı. Peygamber Yolu Derneği Gönüllüsü Servet Genç, günümüzde bütün sıkıntıların, problemlerin giderilmesi için birinci kaynağın Efendimiz'in (sav) tanınması olduğunu söyleyerek, evlerimizde, hayatımızda Hz. Peygamber tanınabildiği sürece hiçbir problemin kalmayacağını dile getirdi. Kampanyaya yurt genelinde 2 buçuk milyon vatandaşın katıldığını ifade eden Genç, “Adana’da ise 42 bin kişi Herkes O’nu Okuyor kampanyasına katıldı. İnşallah bu vesileyle daha çok her yaştan insanımıza Efendimiz tanıtılmış oldu. En küçükten en büyüğe kadar, 7’den 70’e kadar tüm insanımız, anne-baba birlikte çocuğuyla beraber Efendimiz’i tanımış olduk. Nisan ayındaki Kutlu Doğum ayı ile birlikte inşallah tüm ülkemizde Efendimiz yeniden evlerimizin içinde Şehbal açacak. Bu sınavlarda ödüller de veriliyor fakat bence bu ödüllerden öte en büyük ödül, Efendimiz’in okunması ödülüdür.” dedi.
CİHAN

Yorumlar