Lara Koleji'nden akıl oyunları ve resim sergisi

Özel Nevşehir Lara Koleji, öncülüğünü yaptığı ve geleneksel hale dönüştürdüğü 'Akıl Oyunları Sergisi'nin dördüncüsünü ve öğrencilerin özgün çalışmalarından oluşan resim sergisi etkinliğini Kapadokya Forum’da düzenledi....

Google Haberlere Abone ol
Lara Koleji'nden akıl oyunları ve resim sergisi

Özel Nevşehir Lara Koleji, öncülüğünü yaptığı ve geleneksel hale dönüştürdüğü 'Akıl Oyunları Sergisi'nin dördüncüsünü ve öğrencilerin özgün çalışmalarından oluşan resim sergisi etkinliğini Kapadokya Forum’da düzenledi. Gobblet, Katamino, Quarto, Quoridor, 18 taş, Quixo, Küre Puzzle, Mangala, Halka çıkarma ve Abalone gibi 30 civarında birbirinden güzel oyunların sergilendiği etkinlik büyük ilgi gördü.

    Lara Koleji öğrencilerinin görev aldığı ve gün boyu süren etkinlikte öğrencilerin oyunlarını tanıtırken göstermiş oldukları etkili sunumları ziyaretçilerin takdirini kazandı. Sayı bulmaca, sihirli üçgen, 18 taş ve 2 değişik ayna illüzyonu sergide büyük ilgi gördü. Kapla parçalarından yapılan ve yaklaşık 4 metre uzunluğunda olan köprü ve tren modeli de gelenlerin dikkatini çekti.

    Aynı gün Lara Koleji öğrencilerinin görsel sanatlar derslerinde çizip boyadıkları 50 civarında resimden oluşan bir resim sergisi etkinliği de düzenlendi. Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü, akıl ve mantığın hâkim olduğu akıl oyunları sergisinde sosyal hayatın vazgeçilemez unsurlarından olan görsel sanatların sergilendiği bu iki etkinlikte emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

Akıl oyunlarında Kayseri bölge birinciliği ve Türkiye ikinciliği başarısına sahip Lara Koleji öğrencileri genç ressamlar yarışmasında ise Nevşehir birincisi olmuştu. CİHAN

Yorumlar