Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Elvan’ı hastanede ziyaret etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçirdiği rahatsızlık sonucu Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın ziyaret etti. Hastanede yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan’a...

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Elvan’ı hastanede ziyaret etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçirdiği rahatsızlık sonucu Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın ziyaret etti.

Hastanede yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan’a Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da eşlik etti. Başbakan içeride olduğu dakikalarda korumalar hastane önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. Çocuklara oyuncak dağıtıldı. Bir görevli Başbakan'ın makam aracını temizledi.

Erdoğan ziyaretinin ardından hastaneden çıktı. Kendisini bekleyen vatandaşlarla ayak üstü sohbet etti. Kanser hastası olduğunu söyleyen ve kendisiyle tokalaşmak isteyen vatandaşı yanına çağırdı. Kanser hastasıyla bir süre sohbet eden Erdoğan, makam aracına binip, Resmi Konut’a geçti.

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısı'nda rahatsızlanmış ve Atatürk Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

CİHAN

Yorumlar