Yag Yakımı ve Protein İhtiyacı İçin Hangi Ürünler Kullanılmalı

Kas kütlemizi geliştirmek için gerçekleştirdiğiniz egzersizlerin yanı sıra beslenmemize de dikkat etmemiz gerekir. Özellikle vücut geliştirme sporu yapanlar egzersizin yanı sıra beslenmenin kas inşasındaki önemini çok iyi bir şekilde anlamalıdır.

Google Haberlere Abone ol
Yag Yakımı ve Protein İhtiyacı İçin Hangi Ürünler Kullanılmalı

Çoğu sporcu beslenme konusunda takviye alarak vücudunun ihtiyacı proteini günlük olarak protein tozu ile almaktadır. Protein tozları farklı formlarda üretilebilmektedir. Kana hızlı bir şekilde karışan protein tozu türevine whey protein denir. Peynir altı suyundan üretilmektedir. Yani süt ürününden elde edilir. Whey proteinin sporcular için en önemli özelliği kaliteli proteine sahip olması ve tüketilmesi ile birlikte vücut tarafından emiliminin çok hızlı olmasıdır. Optimun Whey Protein Tozu bu konuda ihtiyacınız olan whey proteini maksimum seviyede sizlere sunan nadir protein tozlarından biridir. Dünyaca ünlü olan bu ürünün bir porsiyonunda 24 gram whey protein bulunmaktadır. Bu oran bir protein tozu için oldukça iyi bir orandır ve spor sonrasında kaslarınızın ihtiyacı olan yakıtı almanızı sağlar. Kana hızlı karışma özelliği sayesinde spor sonrasında rahatlıkla alınabilir. Aynı zamanda ileri seviyede bulunan sporcular egzersiz öncesi alabileceği gibi gün içerisinde kullanımı da uygundur.

Kas yapımızı daha belirgin bir hale getirmemiz için yağ oranımızı düşürmemiz gerekir. Yağ yakma kilo vermek için önemli olduğu kadar kaslarımızın estetiğini sağlamak içinde önemlidir. Özellikle ileri seviyede olan sporcular kas kütlelerinin daha belirgin olması için yağ oranlarını minimum seviyeye indirmek isterler. Bunu hızlı bir şekilde sağlamak içinse Animal Cuts kullanılabilir. Animal Cuts termojenik bir yapıya sahiptir ve gün içerisinde vücutta yağ yakımı için gerekli mekanizmaların çalışmasını sağlamaktadır. Üç haftalık kullanım süresine uygun olarak paketlenmektedir ve üç hafta sonrasında en az bir hafta dinlenme amaçlı alınmaması gerekir. Dinlenme günlerinde de alınarak vücutta birikmiş fazla suların atılması, metabolizmanın hızlanması işlevlerinin kesilmemesi sağlanır. Böylelikle gün içerisinde maksimum yağ yakma oranına sahip olarak kilo verme ve yağlardan kurtulma hedeflerinizi daha kolay bir şekilde yakalayabilirsiniz. Kafein içermesi sizin daha dinç olmanızı sağladığı gibi farklı çayların özlerinin kullanılması da metabolizmanızın hızlanmasını sağlamaktadır. Böylelikle vücudun enerjinin yağlardan karşılanması sağlanarak yağ yakımı oranı yükselmiş olur.

Yorumlar