Benzin ve motorine çifte indirim geldi

Akaryakıt şirketleri dolar ve petrol fiyatlarındaki düşüşten dolayı bu akşamdan geçerli olmak üzere benzin ve motorin fiyatlarına indirim kararı aldı

Google Haberlere Abone ol
Benzin ve motorine çifte indirim geldi

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Petrol ve dolar fiyatlarındaki düşüş Türkiye'de az da olsa akaryakıt fiyatlarına yansıtılıyor. Akaryakıt şirketleri fiyatlardaki düşüş nedeniyle bu akşamdan geçerli olmak üzere benzin ve motorine indirim kararı aldı. Buna göre benzinde 12, motorinde ise 15 kuruş indirim yapıldı. . 

Benzinin litre fiyatında bu gece yarısından geçerli olmak üzere 12, motorinin litre fiyatında ise 15 kuruşluk indirim yapıldı.

Ankara'da litresi ortalama 5,24 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,12 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 5,19 liradan 5,07 liraya, İzmir'de 5,22 liradan 5,10 liraya düşecek.

Motorinin litre fiyatı ise Ankara'da ortalama 4,58 liradan 4,43 liraya, İstanbul'da 4,53 liradan 4,38 liraya, İzmir'de 4,55 liradan 4,40 liraya inecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Benzinin litresinde en son 24 Mayıs'ta 8, motorinin litresinde de 23 Mayıs'ta 9 kuruş zam yapılmıştı.

Yorumlar