Birevim, birinci yılını 5 bin müşteriyle kutluyor

Gayrimenkul sektöründe inovatif uygulama örneklerinden biri olan Birevim,  Temmuz ayı itibariyle birinci yılını doldurdu

Google Haberlere Abone ol
Birevim, birinci yılını 5 bin müşteriyle kutluyor

Sonhaberler | Haber Merkezi

Kısa sürede faizsiz konut sektörünün önemli isimlerinden birisi haline gelen Birevim birinci yılında 250 aileyi ev sahibi yaptı. 

Dünyada ve Türkiye’de birçok yeniliğe imza atan Birevim, ilk yılında 15 şubeye ulaşmanın yanı sıra 200’ün üzerinde çalışanıyla 5 binin üzerinde müşteriye hizmet ederek sektördeki başarısını perçinliyor. İlk yılında 250 konutu sahiplerine teslim eden Birevim; 2017 yılsonunda tasarrufa dayalı yöntemle 300 kişiyi daha ev sahibi yapmayı planlıyor.
 
Gayrimenkulde inovasyon yapmayı amaçlayan bir girişim olarak çalışmalarını sürdüren Birevim, sektördeki gücünü katlayarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Beklentilerin çok üzerinde bir yılı geride bırakan Birevim;  Türkiye’nin farklı bölgelerindeki 15 şubesinde istihdam ettiği 200’ün üzerindeki çalışanıyla, 5 binin üzerinde müşteriye hizmet veriyor. 
 
İlk yılında 250 konutu sahiplerine teslim eden Birevim, 2017 yılsonunda 300 kişiyi daha ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Ev alma yöntemlerine ve kampanyalarına sürekli yenilerini ekleyerek müşterilerin lehine projeler geliştiren Birevim, yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalıştığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yorumlar