Gölyaka İstanbul Evleri nerede fiyatları ne kadar?

Gölyaka İstanbul Evleri İstanbul'un neresinde yer alıyor, evlerin fiyatları ne kadar, projenin detayları belli oldu mu soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Gölyaka İstanbul Evleri nerede fiyatları ne kadar?

Gölyaka İstanbul Evleri fiyatları bu aralar merakla soruluyor. İstanbul'un orta yerinde Küçükçekmece Gölü'nün tam ortasına yapılan Gölyaka İstanbul Evleri'nde ev fiyatlarının mne kadar olduğu merak ediliyor.

GÖLYAKA İSTANBUL EVLERİ FİYATI

İstanbul'un Avrupa Yakası, yeni ve heyecan verici bir gelişmeye ev sahipliği yapıyor: Gölyaka. Küçükçekmece Gölü'nün yanında, 1.7 milyon m²'lik geniş bir alana yayılan bu yeni semt, modern yaşamın tüm imkanlarını bir araya getiriyor. Gölyaka'nın birinci etabı olan Tual Gölyaka, doğayla iç içe, yatay mimari tasarımıyla dikkat çekiyor. Şehrin karmaşasından uzak, ancak şehre yakın bir konumda yer alan Tual Gölyaka, sakinlere sakin ve özgün bir yaşam sunuyor.

Tual Gölyaka, her biri geniş teras alanları veya özel bahçelerle donatılmış daireleriyle, doğayla bütünleşik bir yaşam vaat ediyor. 2+1'den 5+1 dublekslere kadar çeşitli daire seçenekleri sunan projede, 25 m²'den 225 m²'ye kadar özel bahçe tahsisli daireler bulunuyor. Ayrıca, 248 m² ile 390 m² arasında değişen bahçe büyüklüklerine sahip müstakil villa seçenekleri de mevcut.

Projede fiyatlar henüz belli olmadı. 

KOMPLE BİR SEMT YAŞAMI DENEYİMİ

Tual Gölyaka, sakinlerine sadece konut değil, aynı zamanda zengin sosyal imkanlar da sunuyor. Kreş, sağlık tesisi, sosyal tesis, cami, park alanları, eğitim tesisleri ve alışveriş üniteleri gibi birçok olanak Gölyaka'da yer alıyor. Bu imkanlar, sakinlere alışveriş, sosyalleşme ve kültürel aktivitelere katılma fırsatı sunarak, komple bir semt yaşamı deneyimi vaat ediyor.

Gölyaka, Bahçeşehir'in komşusu ve Küçükçekmece Gölü'nün yanında, geleceğin modern yaşam alanı olarak konumlanıyor. Bu yeni semt, sadece yaşam alanı olarak değil, aynı zamanda yatırımcılar için de cazip fırsatlar sunuyor. Gelişen altyapısı, zengin sosyal olanakları ve konut seçenekleriyle, Gölyaka, İstanbul'da yaşamak ve yatırım yapmak isteyenler için ideal bir tercih haline geliyor.

GÖLYAKA İSTANBUL KİMİN?

Emlak Konut GYO, Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım arsası ihalesini kazanan Öz Er-Ka ile Fortis tarafından hayata geçilen Gölyaka İstanbul için çalışmalar başladı. Ön talep aşamasında olan proje, Küçükçekmece Gölü üzerinden gerçekleşecek Kanal İstanbul projesinin yanı başında yer alıyor.

Toplamda 94 bin 585 metrekare büyüklüğe sahip 4 parseli kapsayan arsa için ortaklık 7 milyar 221 milyon liralık teklifle ihaleyi kazanmıştı. 

Yorumlar