Talabani, tedavi gördüğü Almanya'da oyunu kullandı

Sağlık sorunları nedeniyle 17 Haziran'da gittiği Almanya'da tedavisi devam eden Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, parlamento seçimleri için oyunu kullandı.Yurtdışında yaşayan Iraklı vatandaşlar için kurulan sandıklarda bugün oyunu kullanan...

Google Haberlere Abone ol
Talabani, tedavi gördüğü Almanya'da oyunu kullandı

Sağlık sorunları nedeniyle 17 Haziran'da gittiği Almanya'da tedavisi devam eden Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, parlamento seçimleri için oyunu kullandı.

Yurtdışında yaşayan Iraklı vatandaşlar için kurulan sandıklarda bugün oyunu kullanan Cumurbaşkanı Talabani'nin hastalanmasının ardından ilk defa bir video görüntüsü yayımlandı.

Talabani'nin liderliğindeki Kürdistan Yurtseverler Birliği'nin (KYB) ait Kurdsat Ulusal kanalında yayınlanan görüntülerde Talabani'nin tekerlekli sandalye ile oy kullandığı görülüyor. Daha önce Talabani'nin yaşadığını gösteren yalnızca üç fotoğraf yayınlanmıştı.

Irak Cumhurbaşkanı, KYB Kurucusu ve Genel Sekreteri Celal Talabani, 17 Aralık 2012 tarihinde felç geçirmiş ve tedavi için Almanya'ya götürülmüştü. Talabani'nin tedavisinin tamamlanmasının ardından Irak'a dönemesi bekleniyor. CİHAN

Yorumlar