Deep Purple’nin solisti: Tanıdığım hiç Türk grup ya da şarkıcı yok

Dünyanın tanınmış rock gruplarından Deep Purple’nin solisti Ian Gillan, tanıdığı hiç Türk grup ya da şarkıcı olmadığını söyledi. Efsane rock grubu Deep Purple bu akşam KKTC’de konser verecek. Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ)...

Google Haberlere Abone ol
Deep Purple’nin solisti: Tanıdığım hiç Türk grup ya da şarkıcı yok

Dünyanın tanınmış rock gruplarından Deep Purple’nin solisti Ian Gillan, tanıdığı hiç Türk grup ya da şarkıcı olmadığını söyledi.

Efsane rock grubu Deep Purple bu akşam KKTC’de konser verecek. Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ) 25. yılı çerçevesinde düzenlenecek olan konser öncesinde Deep Purple adına Ian Gillan basın mensupları ile sohbet etti.

Şu anki müzik endüstrisinden seyahat ettikleri ülkelere kadar pek çok konuda düşüncelerini anlatan Ian Gillan, tanıdığı bir Türk grup ya da sanatçı olmadığını ifade etti. Ian Gillan," Maalesef hiç Türk sanatçı ya da grup tanımıyorum. Fakat konserden sonra tanışmayı istiyorum. Aslında bakarsanız hiçbir İngiliz grupla da konuşmuyorum.” dedi.

Deep Purple'nin bu akşam Lefkoşa'da bulunan Yakın Doğu Parkı'nda sahne alacağı konser ücretsiz ve biletsiz olacak.

RUMLARIN ENGELLEME GİRİŞİMLERİ KARŞISINDA MEKTUP YAZMIŞTI

KKTC’de gerçekleştireceği konser öncesinde ilgili bazı ileri geri yorumlar yapılmasından dolayı düşüncelerini paylaşmak zorunda kaldığını mektupta belirten Deep Purple solisti, "Biz, Deep Purple olarak, müzik söz konusu olduğunda hiçbir zaman birinin ya da ötekinin saflarında olmadık. Gittiğimiz ülkeler arasında, her birinin bir başkasıyla sorun yaşadığı ve başkalarının beğenmediği davranışlar ve uygulamalar içerisinde olan İsrail, Lübnan, Rusya, Ermenistan, Ukrayna, Yunanistan, Türkiye, Gürcistan, Yunanistan, ABD, Venezüella, Arjantin, Birleşik Krallık, Çin ve Japonya gibi ülkeler vardı. Ben hepsini de seviyorum. “ifadelerini kullanmıştı.

Bu durumun Kıbrıs’ta bölünmeye karşı da böyle olması gerektiğini aktaran Ian Gillan, “Ve şunu da müsaadenizle belirteyim ki, bizim Türkiye ve Yunanistan'a gerçekleştirdiğimiz birçok ziyaret de muhteşem olmuştu; her iki ülkede de şahsen arkadaşlarım var. Benim duruşum budur. Barış kalplerinizle olsun.” şeklinde görüşlerini açıklamıştı.

CİHAN

Yorumlar